uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, pytanie do wyjadaczy. W związku z tym, że wróciłem do Polski w maju dopiero czy jest sens kiełkowania tak późno odmiany Easy sativa (fem). Czy dojdzie? Czy raczej zamówić jakieś AF? Spot dobrze oświetlony, przygotowany ( słońce praktycznie cały dzień).

Pozdrawiam
  • 460 / 5 / 0
Jest sens, kiełkuj śmiało. Easy sativa dojdzie.
  • 3 / / 0
dziekuje
  • 3 / / 0
ej mam szybkie pytanie 2 dni temu wrzuciłem na kiełkowanie pestki easy sativy. Kiełkuję na chusteczkach. Ponad połowa ma już jakieś kiełki mniejsze lub większe, ale nei mogę czekać aż wszystkie wypuszczą kiełek bo muszę dzisiaj wyjechać ;/ wrzucić je do ziemi ? przetrwają ?
pomóżcie
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.