uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, pytanie do wyjadaczy. W związku z tym, że wróciłem do Polski w maju dopiero czy jest sens kiełkowania tak późno odmiany Easy sativa (fem). Czy dojdzie? Czy raczej zamówić jakieś AF? Spot dobrze oświetlony, przygotowany ( słońce praktycznie cały dzień).

Pozdrawiam
  • 460 / 5 / 0
Jest sens, kiełkuj śmiało. Easy sativa dojdzie.
  • 3 / / 0
dziekuje
  • 3 / / 0
ej mam szybkie pytanie 2 dni temu wrzuciłem na kiełkowanie pestki easy sativy. Kiełkuję na chusteczkach. Ponad połowa ma już jakieś kiełki mniejsze lub większe, ale nei mogę czekać aż wszystkie wypuszczą kiełek bo muszę dzisiaj wyjechać ;/ wrzucić je do ziemi ? przetrwają ?
pomóżcie
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?