uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, pytanie do wyjadaczy. W związku z tym, że wróciłem do Polski w maju dopiero czy jest sens kiełkowania tak późno odmiany Easy sativa (fem). Czy dojdzie? Czy raczej zamówić jakieś AF? Spot dobrze oświetlony, przygotowany ( słońce praktycznie cały dzień).

Pozdrawiam
  • 460 / 5 / 0
Jest sens, kiełkuj śmiało. Easy sativa dojdzie.
  • 3 / / 0
dziekuje
  • 3 / / 0
ej mam szybkie pytanie 2 dni temu wrzuciłem na kiełkowanie pestki easy sativy. Kiełkuję na chusteczkach. Ponad połowa ma już jakieś kiełki mniejsze lub większe, ale nei mogę czekać aż wszystkie wypuszczą kiełek bo muszę dzisiaj wyjechać ;/ wrzucić je do ziemi ? przetrwają ?
pomóżcie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.