http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=131824
W necie tu i tam można poczytać opisy przeżyć po tym specyfiku. W wielu pojawia się wątek uczucia jak po narkozie u dentysty. Nie wiem, to chyba nieprzyjemne, ja zawsze dostawałem miejscowe. Ale ogólnie działa to podobno psychodelicznie, jest euforia itp. Fajnie by było przeczytać parę słów w rodzimym języku o tej substancji.
[ external image ]
należy ocenić przydatność dostępnych olejków
Przeniesiono do lepszego działu, dodano podtytuł mr_brown
juz o tym byla jedna wzmianka na forum ale nie chwyciło
adrenochrom? hehe, nie. nie tak trudno dostępne ( ;-) )
cena to ok 5-6zł (kilkanaście dawek)
profil działania: przyjemny psychodelik (najczęściej porównywany do meskaliny)
P.S. Sprawdź PMkę ;)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Lots of places have Elemi oil. It's commonplace. Even the local herb store has it.
Zaraz im zamówienia polecą ;)
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
wintermute pisze:ok ok
https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... =10534&p=2
od postu 31 i dalej
Tożto to? Napisz coś więcej, kurwa.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.