http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=131824
W necie tu i tam można poczytać opisy przeżyć po tym specyfiku. W wielu pojawia się wątek uczucia jak po narkozie u dentysty. Nie wiem, to chyba nieprzyjemne, ja zawsze dostawałem miejscowe. Ale ogólnie działa to podobno psychodelicznie, jest euforia itp. Fajnie by było przeczytać parę słów w rodzimym języku o tej substancji.
[ external image ]
należy ocenić przydatność dostępnych olejków
Przeniesiono do lepszego działu, dodano podtytuł mr_brown
juz o tym byla jedna wzmianka na forum ale nie chwyciło
adrenochrom? hehe, nie. nie tak trudno dostępne ( ;-) )
cena to ok 5-6zł (kilkanaście dawek)
profil działania: przyjemny psychodelik (najczęściej porównywany do meskaliny)
P.S. Sprawdź PMkę ;)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Lots of places have Elemi oil. It's commonplace. Even the local herb store has it.
Zaraz im zamówienia polecą ;)
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
wintermute pisze:ok ok
https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... =10534&p=2
od postu 31 i dalej
Tożto to? Napisz coś więcej, kurwa.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.