czy jezeli wezme kode przed wizyta dentysta sie zorientuje? czy pozwoli mi to wysiedziec na fotelu chociaz na tej pierwszej wizycie? czy wystepuja jakies interakcje? rozwiazaniem wydawalby sie alkohol ale jak by konowal poczul pewnie bym wylecial na kopie
poradzcie mi cos, prosze :emo:
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
p.s znieczulenie daja ;) tylko pros o wieksza dawke, wymysl jakis bajer ! elo 3,2,1,0...
Nie badz cipka i idz na trzezwo, dentysta nie gryzie. A znieczulenie da jak poprosisz, ewentualnie zaplacisz ;-)
musieli by mnie chyba ućpać czymś co zaburza przesyłanie oglądanego obrazu ;)
Kiedyś będąc w ostrym gieblowym ciągu wypadła mi wizyta u dentysty. Przeceniając swoje możliwości oraz wysokość nabytej tolerancji łyknęłam jedynie 2,5ml więcej niż wynosiła moja standardowa dawka. I to był błąd. Nie dość że mimowolnie zasnęłam w poczekalni (na szczęście płytko, pielęgniarka obudziła mnie bez większych problemów), to cała wizyta zmieniła się w powtarzanie sobie w kółko 'tylko-kurwa-nie-zaśnij'
Wizja nagłej utraty przytomności z wiertłem w ustach nie wydaje się zbyt przyjemna i można sobie zrobić krzywdę, wiec strzeżcie się GBLa u dentysty!
Właściwości przeciwbólowych nie zanotowano. :-(
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.