czy jezeli wezme kode przed wizyta dentysta sie zorientuje? czy pozwoli mi to wysiedziec na fotelu chociaz na tej pierwszej wizycie? czy wystepuja jakies interakcje? rozwiazaniem wydawalby sie alkohol ale jak by konowal poczul pewnie bym wylecial na kopie
poradzcie mi cos, prosze :emo:
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
p.s znieczulenie daja ;) tylko pros o wieksza dawke, wymysl jakis bajer ! elo 3,2,1,0...
Nie badz cipka i idz na trzezwo, dentysta nie gryzie. A znieczulenie da jak poprosisz, ewentualnie zaplacisz ;-)
musieli by mnie chyba ućpać czymś co zaburza przesyłanie oglądanego obrazu ;)
Kiedyś będąc w ostrym gieblowym ciągu wypadła mi wizyta u dentysty. Przeceniając swoje możliwości oraz wysokość nabytej tolerancji łyknęłam jedynie 2,5ml więcej niż wynosiła moja standardowa dawka. I to był błąd. Nie dość że mimowolnie zasnęłam w poczekalni (na szczęście płytko, pielęgniarka obudziła mnie bez większych problemów), to cała wizyta zmieniła się w powtarzanie sobie w kółko 'tylko-kurwa-nie-zaśnij'
Wizja nagłej utraty przytomności z wiertłem w ustach nie wydaje się zbyt przyjemna i można sobie zrobić krzywdę, wiec strzeżcie się GBLa u dentysty!
Właściwości przeciwbólowych nie zanotowano. :-(
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.