4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / 1 / 0
Witam, mam zdiagnozowana nerwice po dlugoterminowym zazywaniu narkotykow. Oprocz tego kolatanie serca gdy jestem przemeczony lub w stresie. Tutaj rodzi sie moje pytanie - czy moge na sylwestra bawic sie z mefedronem? Od czasu wizyty u neurologa odstawilem narkotyki, lacznie z trawa. Chcialem w koncu dobrze sie zabawic aczkolwiek boje sie wchodzic w to w ciemno.
  • 5299 / 105 / 0
Zastanów się nad detoxem, ośrodkiem, czy nie wiem, a nie nad ćpaniem ;]

Dobra, bo zara będzie, że moralizuje itp. Lepiej nie wal tego inwazyjnego paskudztwa, a przynajmniej nie bez benzodiazepin (doraźnie) i przede wszystkim propranololu (b+bloker)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2775 / 39 / 0
Ryzykujesz spotęgowanie choroby, zastanów się co ma dla Ciebie większą wartość
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 1 / 0
propanolol biore mimo wszystko balbym sie o ewentualna interakcje z mefedronem. Wiem ze to bezpodstawne lęki ale gdy nerwica atakuje potrafie sobie wkrecic zawroty glowy po ibuprofenie
  • 18 / 1 / 0
warto dodac ze zamierzam wziac male dawki mefedronu maxymalnie setka jednorazowo i nastepna obserwacja pracy serca. to wlasnie o serce sie boje, nie o zjebe, nie o ataki lęku spowodowane nerwica. Boje sie ze moje serce po prostu tego nie wytrzyma. Prosze o protipy drodzy koledzy po fachu
  • 338 / 2 / 0
ja bym walil
  • 124 / 2 / 0
To nie jest dobry pomysł. Wciągałeś kiedyś mefa mając nerwicę (zsomatyzowane zaburzenia lękowe) ? Ja miałem okazję parę razy i uwierz mi, to nie jest dobry pomysł. Wejście miażdży, akcja serca przyspiesza sama z siebie (jak to po stimsach) plus stres o to czy aby nie przyspieszy za mocno plus stany paranoidalne na zejściu. Co 5 sekund patrzyłem na swoje ręce czy aby nie ma tam wybroczyn, na usta czy aby nie są sine i na stopy/łydki czy aby nie mam obrzęków. Nie mówiąc już o tym że nie wyleczy to Twojego schorzenia. Mi kilkukrotne spożywanie stymulantów takich jak mefedronczy inne b-k wyniosły zaburzenia lękowe i objawy somatyczne z nimi związane do tego stopnia, że nie mogłem normalnie funkcjonować bez 0,5 mg alpry 3 razy dziennie. Teraz jest trochę lepiej, mogłem przejść na diazepam ;). Poza tym robiłeś sobie ekg/holtera/echo? Diagnoza nerwicy to diagnoza z wykluczenia, jeżeli nie robiłeś w/w badań to swojej nerwicy pewien być nie możesz. :) Ale i tak Cię pewnie nie przekonam. Miewasz arytmie ?
  • 2775 / 39 / 0
propanolol i mefedron to niekoniecznie dobre rozwiązanie.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 2 / 0
BrightestStar pisze:
propanolol i mefedron to niekoniecznie dobre rozwiązanie.
Właśnie, też na to zwróciłem uwagę, ale zapomniałem napisać. Oczywiście, masz rację. ;)
  • 18 / 1 / 0
jezeli chodzi o serce - po 4-ho-mecie wyladowalem w szpitalu,tam tez serce żekomo bilo normalnie, cos jakbym przebiel 10 metrow i zrobil przysiad. Wydaje mi sie ze jest z nim okej, aczkolwiek czasem mam tak (zarwana noc/ciezki dzien w pracy) ze bije rytmicznie, nagle głęęęęęboookie uderzenie i wrażenie arytmi. Raz w szpitalu w nocy obudzil mnie kardiogram bijacy po 3x na sekunde. Wtedy tez mialem to uczucie. Also lse292 szczawy twojego pokroju mnie po prostu irytują, dochodze do wniosku ze hyperreal to nie jest miejsce dla ciebie. lubisz pobawic sie emotkami to gg nastepnie infobot i do dziela.twoj pseudo sarkastyczny poscik niczego nie wniosl do tematu, i pomimo slabej kondycji psychofizycznej wbilbym cie gimbusie w ziemie przy pierwszym lepszym spotkaniu, powodzenia w zyciu ":gun:"
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.