Chcę rzucić to w ch*j i tutaj do was pytanie... co polecacie z "leków na rzucanie palenia"? Plastry, gumy, tabletki ? Byle nie było za drogie i najlepiej bez recepty.
Z góry dzięki za pomoc.
A oprócz tego jakieś benzo żeby nie chodzić przesadnie wkurwionym. Plastry to chyba raczej taki chwyt marketingowy, czy się mylę?
albo pochytaj sobie kontakty i takie coś haha
http://hyperreal.info/wylecz%C4%85-alko ... z15uzzgWa1
Dzieki tabex nie pale od lipca ;)
lordsidius po ilu paczkach tego specyfiku przestałeś palić? i jak działa... chce sie jarać psychicznie/fizycznie? I jakieś skutki uboczne zauważyłeś? Ospałość, nerwowość czy cuś?
A stosował ktoś może Kudzu?
http://aptekaslonik.pl/prod_info.php?c= ... 0tabl.html
Zdaję sobie sprawę, że większość tych leków to zwykły pic - ale warto sprawdzić.
elitesse pisze:Właśnie poczytałem o tym tabex'ie.
lordsidius po ilu paczkach tego specyfiku przestałeś palić? i jak działa... chce sie jarać psychicznie/fizycznie? I jakieś skutki uboczne zauważyłeś? Ospałość, nerwowość czy cuś?
A stosował ktoś może Kudzu?
http://aptekaslonik.pl/prod_info.php?c= ... 0tabl.html
Zdaję sobie sprawę, że większość tych leków to zwykły pic - ale warto sprawdzić.
Cytyzyna oddzialowuje w mozgu na te same receptory co nikotyna, dzieki czemu pozwala zmniejszyc glod. Nie zauwazylem skutkow ubocznych
Jesli zapalisz majac naklejony plaster, nie sadze zeby spalil(a) papierosa do konca, ponieważ po prostu on nie smakuje.
Plastry dzialaja - skutecznie hamuja nikotynowy glod, ale do rzucenia palenia ta metoda moim zdaniem DLUGA DROGA. Radze szukac metod/substancji, ktore swojego dzialania nie opieraja na dostarczeniu ci adekwatnej dawki nikotyny inna droga niz palenie, bo to jedynie namiastka terapii behawioralnej, a nie droga do pozbycia sie nalogu tytoniowego.
Mój pierwszy post, więc witam :)
mesjah pisze:A ja przeczytałem książkę, która zrobiła mi pranie mózgu, dzięki czemu psychicznie nie miałem ochoty palić. Fizycznie w ogóle nic negatywnego nie poczułem.
Mój pierwszy post, więc witam :)
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Długotrwałe stosowanie marihuany nie powoduje istotnych zmian w funkcjonowaniu mózgu
Badanie opublikowane w czasopiśmie JAMA Network Open dostarcza dowodów na to, że regularne spożywanie produktów z medycznej marihuany przez dorosłych nie prowadzi do istotnych negatywnych zmian w strukturze czy funkcjonowaniu mózgu. Naukowcy z Harvard Medical School oraz McGovern Institute for Brain Research (MIT) przeprowadzili podłużne badanie, w którym analizowali dane z obrazowania mózgu (fMRI) pacjentów stosujących medyczną marihuanę oraz osób zdrowych niebędących użytkownikami.
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!
Marihuana i substancje psychodeliczne na kartach wyborczych w siedmiu stanach USA.
W Stanach Zjednoczonych trwa rewolucja legislacyjna. W tym roku, wyborcy w siedmiu stanach będą mieli okazję zdecydować o przyszłości marihuany i substancji psychodelicznych. Jest to znaczący moment w historii amerykańskiego ruchu na rzecz reformy polityki narkotykowej, który może doprowadzić do dalszych zmian na poziomie federalnym. Sprawdźmy, co dokładnie znajduje się na kartach wyborczych w tych stanach i jakie konsekwencje mogą przynieść wyniki głosowania.