Ja jeszcze nie mogę stwierdzić, bo mam mało postów, ale jak to jest u bardziej doświadczonych?
pzdr
A pisanie na tym forum mnie jeszcze bardziej zjebalo w tej kwestii, bo mam w dupie przykladanie sie i np. w ogole nie uzywam polskich znakow. Ale to chyba zasluga GG i innych tego typu komunikatorow. W sumie to przede wszystkim chyba tego, ze prawie zawsze tu pisze pod wplywem jakiehos narkotyku.
A kiedys tak pieknie sie staralem :'(
Neko pisze:praca nad tekstem przekłada się na skila w mówieniu. nad tekstem na forum też. i nad tekstem na narkomańskim forum. eot, jipikajejmaderfaker
FryzjerNaPlaży pisze:lol, Jezus, masz 2000 postów, a jesteś najaktywniejszy w dziale 'śmietnik' :D
No, chyba, ze chodzi Wam o dzialy takie jak filozofia na przyklad, sam tam nie wchodze bo chyba nie jestem na tyle dojrzaly zeby sie tam udzielac
btw jest tu nadal chaotka? nie zagladam ostatnio na te fora gdzie mozna bylo zobaczyc posty tego trolla a w sumie to tez ciekawa osobistosc
Szłem łonkom, kfiaty pachły , wiater wiał . Bogaty zasóp słóf i słownik ortograficzny to potstawa .
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.