Ja jeszcze nie mogę stwierdzić, bo mam mało postów, ale jak to jest u bardziej doświadczonych?
pzdr
A pisanie na tym forum mnie jeszcze bardziej zjebalo w tej kwestii, bo mam w dupie przykladanie sie i np. w ogole nie uzywam polskich znakow. Ale to chyba zasluga GG i innych tego typu komunikatorow. W sumie to przede wszystkim chyba tego, ze prawie zawsze tu pisze pod wplywem jakiehos narkotyku.
A kiedys tak pieknie sie staralem :'(
Neko pisze:praca nad tekstem przekłada się na skila w mówieniu. nad tekstem na forum też. i nad tekstem na narkomańskim forum. eot, jipikajejmaderfaker
FryzjerNaPlaży pisze:lol, Jezus, masz 2000 postów, a jesteś najaktywniejszy w dziale 'śmietnik' :D
No, chyba, ze chodzi Wam o dzialy takie jak filozofia na przyklad, sam tam nie wchodze bo chyba nie jestem na tyle dojrzaly zeby sie tam udzielac
btw jest tu nadal chaotka? nie zagladam ostatnio na te fora gdzie mozna bylo zobaczyc posty tego trolla a w sumie to tez ciekawa osobistosc
Szłem łonkom, kfiaty pachły , wiater wiał . Bogaty zasóp słóf i słownik ortograficzny to potstawa .
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.