Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 379 / 28 / 0
Jak nie masz za 60f dobrego, to po prostu masz kiepskie dojdzie. W przeliczeniu nawet na pln, łatwiej tam dostać w lepszej cenie
  • 2714 / 512 / 0
No ja nie miałem dobrego dojścia - pisałem z perspektywy wypadów na kilkudniowe balety do Londynu :)
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 343 / 15 / 0
No z reguły już tak jest, ze za dojście pewnie trzeba i tak swoje zapłacić. Na ulicy nie znajdziesz nagle super sprawdzonego dila... tylko kolega kolegi....
  • 0 / / 0
Po ile chodzi Ketrel 25mg? (30 tab.)
  • 407 / 40 / 0
08 grudnia 2019schatzie pisze:
Po ile chodzi Ketrel 25mg? (30 tab.)
Ja bym dal max 35zl
  • 236 / 17 / 0
morfina w krakowie: za MST 200 ja płaciłam za blister 350, ale teraz w Krakowie wiekszość sobie woła 600-700 zl. Ja osobiście pierdole takie interesy.
Czy 620 za 2 blistry oksykodonu to spoko cena?
Scalono/Imane Anys
Prosze modów o scalenie. Chodzi o oxy 80
  • 2104 / 465 / 37
Ile normalnie na czarnym rynku kosztuje opakowanie 30 tabletek x 25 mg baklofenu?
Lubisz koks?
  • 980 / 83 / 0
Nie wiem czy ktos sprzedaje baklo wgl
[cut]
Wycięto treść implikującą, nawet nieświadomie, chęć zakupu/Imane Anys
  • 2104 / 465 / 37
Skoro pytam, to chyba właśnie ktoś sprzedaje lol.
Lubisz koks?
  • 106 / 7 / 0
@ImaneAnys Jakiś rok temu miałem okazję kupić za 50pln.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.