Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 443 / 6 / 47
Po jakich dawkach wystąpiło u was epi? Braliście benzo (jak tak to ile i jakiego) czy też nie? Co uważacie za bezpieczną dawkę? Czy tolerancja przesuwa próg padaczkowy?
Ogólnie, proszę o jak najwięcej szczegółów i informacji.
Pytam, bo mam Tramca, a benzo brak i nie mam możliwości ich zdobycia póki co. Chcę wiedzieć na ile mogę sobie pozwolić :-).
  • 425 / 21 / 0
MajkiMajk brał600mg bez benzo dawno temu.Nic mu się nie stało, ale czy z tobą będzie podobnie?Mówiono mi, że ktoś dostał drgaw po 400mg, ale taka dawka akurat wydaje mi się maksymalną rozsądną w twoim przypadku.

MajkiMajk nie zauważył, że jest już taki temat.SZUKAJ KURWA!
  • 443 / 6 / 47
@MajkiMajk:
Dzięki za podzielenie się doświadczeniem.
No niby jest o epi po Tramcu, ale taki ogólny. A mi chodzi konkretnie o dawki, tolerancję, doświadczenia i opinie, aby wspólnie uzgodnić jakąś teorię na ten temat.

Waliłem już 400 mg na sucho - bez benzo, bez problemów z epi, ale czy już np. 500 będzie równie w porządku, to nie wiadomo. Tyle to waliłem z benzo, 550 mg chyba też.

Ogólnie, pisać konkretów ile wlezie! Z góry dzięki.
  • 425 / 21 / 0
Musisz przykumać, że nie będzie konkretów.Zaraz tu może wpaść Hanka i napisać, że on wali 3g bez benzo i jest zdrowy jak rybka,a ty możesz sobie odgryźć język po 600mg.Maksymalna dawka lecznicza to 400mg dobowo, także można powiedzieć z dużą dozą prawdopodobieństwa,że jest bezpieczna.Większa uczta to loteria.
  • 146 / 3 / 0
U każdego jest z tym inaczej, ja np. raz zajebałem 1,2g bez jakiejkolwiek tolerki i benzo i nawet ręce mi nie drżały, ale z kimś innym może być źle już przy 500mg. Jak nie potrzebujesz, to najlepiej nie wal kosmicznych dawek, albo w razie czego miej klony pod ręką, będziesz wiedział kiedy zbliża sie padaka.
  • 425 / 21 / 0
No i co ci z tych klonów pod ręką?Napad potrwa z 3-4 minuty w czasie których zdążysz sie oszczać, osrać i pogryźć język.Możesz też przykurwić ze łba w chodnik.klon podjęzykowo wejdzie w 5-15 minut, czyli musztarda po obiedzie.

Chyba, że ja czegoś nie wiem o padaczce.Bardzo możliwe, bo nie jestem lekarzem, ani nigdy padaki nie przeżyłem.
  • 1611 / 34 / 0
Nie ma reguły, choć fakt jest jeden - padaczka zdarza się rzadko. Rekordzista z tego co pamiętam to dostał ataku po 40mg 8-( , ale wydaje się, że miał tendencję niezależną od Tramalu. Zdarzały się też akcje z mniejszymi niż teoretycznie bezpieczne 400mg.

Ja biorę - już prawie 3 miesięczny ciąg - dawki maksymalne (w ciągu) to 250+4x150 w ciągu całego dnia. Maksa na raz jebnąłem coś koło 800mg. Nigdy nic nie miałem - tylko na początku przygody delikatne dygotanie, ale wzmocnione zapewne przez autosugestię. Najczęściej nie jem benzo.

Temat ewidentnie do przeniesienia o tutaj:
http://talk.hyperreal.info/padaczka-pot ... 15286.html
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 425 / 21 / 0
No ja dzisiaj 700mg w dwóch dawkach bez benzo i jak widać żyję.Rano po tych 400mg troszkę mi rączki latały, ale to równie dobrze mógł być skutek ostrego picia dzień wcześniej.To nawet dość prawdopodobne, bo po strzeleniu 2 browarków stałem się stabilny.Wieczorna dawka to 300mg trama+300mg kody i nic mi nie drży.Stan psychofizyczny znacznie powyżej normy.W skrócie-jest w chuj dobrze.
  • 3523 / 53 / 0
1200 mg bez benzo hehe %-D łapy mi się trzęsły z nerwów że dostanę padaczkę. Osobiste spostrzeżenia : prób drgawkowy jest niższy w objawach abstynencji tramalowej a także benzodiazepinowej. W przypadku pierwszym następuje efekt mocniejszego działania tego środka, w przypadku benzodiazepin brak hamulca powstrzymującego drgawki. Czyli żeby nie było nieporozumień , niższy próg = łatwij o padakę. O głodzie i zmęczeniu nie muszę wspominać bo to podstawowe czynniki u zdrowych ludzi. Osobiście ataku nie dostałem, opisuje wrażenia znajomych
  • 577 / 10 / 0
Walilem 400 mg / 600 w polączeniu z morfiną w tabletkach i nic a nic ... Ale bomba byla piekna.
Zablokowany
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.