Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy narkotyzowanie zwierzat uwazasz za przestepstwo?

Czas głosowania minął 19 kwietnia 2010

Tak
47
42%
Nie
64
58%

Liczba głosów: 111

ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Witam! Nie widzialem podobnego tematu wiec stworzylem ten. Czy ktos pali ze swoimi zwierzatkami? Jakich sposobow uzywacie? Jakie byly reakcje waszych podopiecznych?
Życie idioty to nie bułka z masłem..
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Mój kumpel miał (ma ?) psa z którym często 'jarał'. Owe jaranie polegało na tym, że każdy buch pochłonięty przez nas, zostawał później wypuszczany pieskowi w pysk. Nie powiem, kundelek zachowywał się trochę inaczej, był taki nierozgarnięty. Słyszałem również (nie było mnie przy tym), że przyjął dwa razy jakieś piguły. Raz całą i raz połowę. Klata podobno nieziemsko mu chodziła.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 3 / 0
Znajomy kiedyś dał swojemu kundlowi 30akodinów, pies wybiegł z podwórka (furtka była uchylona) czego nigdy nie robił, i nie wracał parę dni..

Ja swojemu czasem chuchne dymem ;) ale raz, góra dwa i potem obserwuję różne dziwne zachowania.

Aa i brat ma 2 koty, czasem też jak się zajebią oparami to robią różne dziwne rzeczy, ponoć wiele ich tak nauczył, a na zajebce lubią aportować zwinięty papierek, który często jest wrzucany na różne wysokie meble.
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2010 przez Narkotykowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
https://hyperreal_upp
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Narkotykowiec pisze:
Znajomy kiedyś dał swojemu kundlowi 30akodinów, pies wybiegł z podwórka (furtka była uchylona) czego nigdy nie robił, i nie wracał parę dni..
Ciężko mi uwierzyć że jakikolwiek pies to przeżył, a tym bardziej, że mógł się po tym ruszać.
Ewentualne buchy z psami są imo jeszcze do przyjecia, niech czworonóg ma coś z życia, ale faszerowanie pupili pigułami czy akodinami zalatuje troche patologią.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 143 / 3 / 0
Jezus pisze:
Narkotykowiec pisze:
Ciężko mi uwierzyć że jakikolwiek pies to przeżył, a tym bardziej, że mógł się po tym ruszać.
Ewentualne buchy z psami są imo jeszcze do przyjecia, niech czworonóg ma coś z życia, ale faszerowanie pupili pigułami czy akodinami zalatuje troche patologią.
Nie widziałem tego naocznie, ale ten znajomy fakt; patologia, do tego na wsi i jest troche poryty. Zdarzenie potwierdzili mi inni znajomi też tam mieszkający, im akurat wierze na słowo bo są normalni ;)
https://hyperreal_upp
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
Dla mnie to w ogole patologia lekka, po co meczyc biedne zwierzeta, z jaraniem to jeszcze jakos przejdzie, ale z reszta to juz glupota, krzywde mozna zrobic nawet niechcacy i piesek odwali kite

A co do acodinu to za cholere w to nie uwierze
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2010 przez fever ray, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Chciałbym widzieć tego pieska, jak ze smakiem wpierdala Acodin. Ciekawe czy stawiał opór ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
Procentee pisze:
Chciałbym widzieć tego pieska, jak ze smakiem wpierdala Acodin. Ciekawe czy stawiał opór ?
I na pewno przepił Coca-colą :finger:

Mialem chomika-zdechła
Miałem 2 papugi- też zdechły.

Nie zdołałem się z nimi podzielić żadnymi narkotykami

Ale co jak co to chętnie bym się z papugą podzielił marihuaną- i bez tego potrafią się dziwnie zachowywać :-D
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
jaram spsem.
a jak typ zmusil psa zeby zjadl 30 gorzkich jak kurwamacica tabletek, to nie rozumiem
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
amfetamina w akwarium.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.