Ja swojemu czasem chuchne dymem ;) ale raz, góra dwa i potem obserwuję różne dziwne zachowania.
Aa i brat ma 2 koty, czasem też jak się zajebią oparami to robią różne dziwne rzeczy, ponoć wiele ich tak nauczył, a na zajebce lubią aportować zwinięty papierek, który często jest wrzucany na różne wysokie meble.
Narkotykowiec pisze: Znajomy kiedyś dał swojemu kundlowi 30akodinów, pies wybiegł z podwórka (furtka była uchylona) czego nigdy nie robił, i nie wracał parę dni..
Ewentualne buchy z psami są imo jeszcze do przyjecia, niech czworonóg ma coś z życia, ale faszerowanie pupili pigułami czy akodinami zalatuje troche patologią.
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze:Ciężko mi uwierzyć że jakikolwiek pies to przeżył, a tym bardziej, że mógł się po tym ruszać.Narkotykowiec pisze: Znajomy kiedyś dał swojemu kundlowi 30akodinów, pies wybiegł z podwórka (furtka była uchylona) czego nigdy nie robił, i nie wracał parę dni..
Ewentualne buchy z psami są imo jeszcze do przyjecia, niech czworonóg ma coś z życia, ale faszerowanie pupili pigułami czy akodinami zalatuje troche patologią.
A co do acodinu to za cholere w to nie uwierze
Procentee pisze: Chciałbym widzieć tego pieska, jak ze smakiem wpierdala Acodin. Ciekawe czy stawiał opór ?
Mialem chomika-zdechła
Miałem 2 papugi- też zdechły.
Nie zdołałem się z nimi podzielić żadnymi narkotykami
Ale co jak co to chętnie bym się z papugą podzielił marihuaną- i bez tego potrafią się dziwnie zachowywać :-D
a jak typ zmusil psa zeby zjadl 30 gorzkich jak kurwamacica tabletek, to nie rozumiem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.