Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Czy chociarz troche się boisz gdy kupujesz cos nowego?
Wcale, teraz jest dobrze i to najważniejszę.
110
21%
Czsem się boję, ale ulegam.
195
37%
Wiem, że sprubuję tylko parę razy.
34
6%
Staram się bawić raczej bezpiecznymi i uznanymi rzeczami
185
35%

Liczba głosów: 524

ODPOWIEDZ
  • 138 / 2 / 0
Boicie się czasem, że w przyszłości będziecie pojebani przed dragi? Baliście sie zaczynać Here, Marję czy Acodin bo wiedzieliście że nie przestaniecie i popadniecie w nałóg?
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Tylko głupi się nie boi. Zawsze zaczynam coś nowego z myślą - wiem, że mogę się wjebać, dlatego muszę uważać.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zoladz »
brakuje mi tu w sondzie odpowiedzi coś w stylu:
hmm, qrwa nic nie wymyśle, mózg mi w tej chwili pracuje na 15%, ale może wytłumacze o co mi lotto, jedyną używką z tych nie legal w polandii stosuję mj, innych nietykam, ale nie ze względu na strach, lecz na moje życiowe doświadczenia i przekonania, kiedyś byłem lekomanem, teraz jestem jedynie zielarzem i tego się trzymam, nie pcham się w chemie, pale to co Jah dał i błogosławił, roślinki to jest to, co dla mnie jest wszystkim
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Ja zaczynam się bać wtedy gdy coś co biorę staje się dla mnie WSZYSTKIM.

Takie moje życiowe doświadczenie...
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2008 przez CTX, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
boję się przypału i zdechnięcia. Czasami mam takie tygodnie że nawet piwa nie wypije.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Klusek »
Oczywiście że sie boje, ale narazie uważam i staram się dowiedzieć chociaż troche o możliwych skutkach %-D nie zawsze jednak sie udaje %-D
Uwaga! Użytkownik Klusek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Amanda »
Boje sie przedawkowania, wyladowania w szpitalu, wjebania sie w uzaleznienie fizyczne. Jednak nie dopuszczam do siebie mysli, ze moglabym umrzec lub, ze cpanie bedzie mialo jakiej negatywne konsekwencje w przyszlosci. Gdybym myslala o tym, pewnie w ogole bym nie zaczynala.
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
ja sie boje paru rzeczy które już wypróbowałem. Nie ruszam ich.
Nowych substancji raczej sie nie boje.
Oczywiscie nie wszystkich chciałbym spróbować
.
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
Myślę, że właśnie strach wielu nam pozwala nie wjebać się tak bardzo... W pewnym momencie drag staje się naszym przeciwnikiem, dlatego trzeba czuć do niego respekt i strach, żeby nas nie pokonał.
adhsive@safe-mail.net
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja bałem się 3 razy :]
1. Jak aplikowałem sobie pierwszy raz w życiu narkotyk (exstasy). Nic o dragach wtedy nie wiedziałem i bałem się, że umre jak zjem tą tabletke %-D Zjadłem 3 :]
2. Jak robiłem sobie pierwszy zastrzyk dożylny, i to z opium własnej roboty. Niewiedziałem czy w dobry bat pukam, czy dobrze zrobiłem opium i czy to w ogóle było opium.
3. Jak pukałem fete którą znalazłem u brata pod łóżkiem. Nawet nie byłem pewien czy ten biały proszek to amfetamina.

Lubie ryzyko :]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.