Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Czy chociarz troche się boisz gdy kupujesz cos nowego?
Wcale, teraz jest dobrze i to najważniejszę.
110
21%
Czsem się boję, ale ulegam.
195
37%
Wiem, że sprubuję tylko parę razy.
34
6%
Staram się bawić raczej bezpiecznymi i uznanymi rzeczami
185
35%

Liczba głosów: 524

ODPOWIEDZ
  • 138 / 2 / 0
Boicie się czasem, że w przyszłości będziecie pojebani przed dragi? Baliście sie zaczynać Here, Marję czy Acodin bo wiedzieliście że nie przestaniecie i popadniecie w nałóg?
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Tylko głupi się nie boi. Zawsze zaczynam coś nowego z myślą - wiem, że mogę się wjebać, dlatego muszę uważać.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zoladz »
brakuje mi tu w sondzie odpowiedzi coś w stylu:
hmm, qrwa nic nie wymyśle, mózg mi w tej chwili pracuje na 15%, ale może wytłumacze o co mi lotto, jedyną używką z tych nie legal w polandii stosuję mj, innych nietykam, ale nie ze względu na strach, lecz na moje życiowe doświadczenia i przekonania, kiedyś byłem lekomanem, teraz jestem jedynie zielarzem i tego się trzymam, nie pcham się w chemie, pale to co Jah dał i błogosławił, roślinki to jest to, co dla mnie jest wszystkim
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Ja zaczynam się bać wtedy gdy coś co biorę staje się dla mnie WSZYSTKIM.

Takie moje życiowe doświadczenie...
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2008 przez CTX, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
boję się przypału i zdechnięcia. Czasami mam takie tygodnie że nawet piwa nie wypije.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Klusek »
Oczywiście że sie boje, ale narazie uważam i staram się dowiedzieć chociaż troche o możliwych skutkach %-D nie zawsze jednak sie udaje %-D
Uwaga! Użytkownik Klusek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Amanda »
Boje sie przedawkowania, wyladowania w szpitalu, wjebania sie w uzaleznienie fizyczne. Jednak nie dopuszczam do siebie mysli, ze moglabym umrzec lub, ze cpanie bedzie mialo jakiej negatywne konsekwencje w przyszlosci. Gdybym myslala o tym, pewnie w ogole bym nie zaczynala.
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
ja sie boje paru rzeczy które już wypróbowałem. Nie ruszam ich.
Nowych substancji raczej sie nie boje.
Oczywiscie nie wszystkich chciałbym spróbować
.
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
Myślę, że właśnie strach wielu nam pozwala nie wjebać się tak bardzo... W pewnym momencie drag staje się naszym przeciwnikiem, dlatego trzeba czuć do niego respekt i strach, żeby nas nie pokonał.
adhsive@safe-mail.net
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja bałem się 3 razy :]
1. Jak aplikowałem sobie pierwszy raz w życiu narkotyk (exstasy). Nic o dragach wtedy nie wiedziałem i bałem się, że umre jak zjem tą tabletke %-D Zjadłem 3 :]
2. Jak robiłem sobie pierwszy zastrzyk dożylny, i to z opium własnej roboty. Niewiedziałem czy w dobry bat pukam, czy dobrze zrobiłem opium i czy to w ogóle było opium.
3. Jak pukałem fete którą znalazłem u brata pod łóżkiem. Nawet nie byłem pewien czy ten biały proszek to amfetamina.

Lubie ryzyko :]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.