Po dzisiejszym robię przerwę
hmm, qrwa nic nie wymyśle, mózg mi w tej chwili pracuje na 15%, ale może wytłumacze o co mi lotto, jedyną używką z tych nie legal w polandii stosuję mj, innych nietykam, ale nie ze względu na strach, lecz na moje życiowe doświadczenia i przekonania, kiedyś byłem lekomanem, teraz jestem jedynie zielarzem i tego się trzymam, nie pcham się w chemie, pale to co Jah dał i błogosławił, roślinki to jest to, co dla mnie jest wszystkim
Takie moje życiowe doświadczenie...
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Nowych substancji raczej sie nie boje.
Oczywiscie nie wszystkich chciałbym spróbować
1. Jak aplikowałem sobie pierwszy raz w życiu narkotyk (exstasy). Nic o dragach wtedy nie wiedziałem i bałem się, że umre jak zjem tą tabletke
2. Jak robiłem sobie pierwszy zastrzyk dożylny, i to z opium własnej roboty. Niewiedziałem czy w dobry bat pukam, czy dobrze zrobiłem opium i czy to w ogóle było opium.
3. Jak pukałem fete którą znalazłem u brata pod łóżkiem. Nawet nie byłem pewien czy ten biały proszek to amfetamina.
Lubie ryzyko :]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.