Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Sorrry możecie usunąc tego posta te piguły działają z opuźnieniem :D
Niektórzy moi kumple jak po godzinie nie zadziala ida spac a to jest duzy blad poniewaz pizda wskoczy ale pozno.
Kiedys jak brałem z pewnego źródla białe pentagramy to pizda zawsze mi wskakiwała po równych 2h.
Teraz jak załatwiam z innego źródla to normalnie po 40-45 minutach, więc róznie to jest z tymi tabletkami.
Lepiej nie usuwac tego posta bo moze on pomoc niektórym amatorom tabletek :-D
Jeśli w pigułce jest MDMA/MDA, to napewno podziała. Jeśli coś innego - to nie podziała jak powinna.
Jeśli w pigułce jest za mało MDMA/MDA to nie zadziała jak powinna.
Jeśli w pigułce jest MDMA/MDA, ale jest powleczona grubą warstwą to podziała, ale wejdzie po dłuższym czasie.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Dziwna sprawa....
Pierwszy raz raczyłem się trzema iksami (xxx) i nie odczułem żadnego efektu, mimo iż widziałem, że kumpli (którzy mieli już jakieś doświadczenie z tym środkiem) poczesało. Widać było po nich ewidentnie, wtedy akurat nie wyolbrzymiali. A zdziwienie było tym większe, że był to mój debiut z xtc a efektu żadnego. Sprawa pozostała nie wyjaśniona :].
W pozostałych przypadkach rzeczywiście mogli wyolbrzymiać (dość częste, niezrozumiałe przeze mnie zjawisko).
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
PS. staraj sie przyjmowac na psuty zaladek
jesli polykasz to rozkrusz
po wciagnieciu dziala mocniej ale krucej hehe
K...wa siedze wlasnie i zdycham! cos mi sie ciezko oddycha i wogole cisnienie mam jakies, serce boli troche, wczoraj jadlem te zasrane krzyze! A zdrowy jestem, gralem w pilke teraz regularnie chodze na silownie i zwala jak nie wiem! Coz mi moze byc??!!
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.