Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Sorrry możecie usunąc tego posta te piguły działają z opuźnieniem :D
Niektórzy moi kumple jak po godzinie nie zadziala ida spac a to jest duzy blad poniewaz pizda wskoczy ale pozno.
Kiedys jak brałem z pewnego źródla białe pentagramy to pizda zawsze mi wskakiwała po równych 2h.
Teraz jak załatwiam z innego źródla to normalnie po 40-45 minutach, więc róznie to jest z tymi tabletkami.
Lepiej nie usuwac tego posta bo moze on pomoc niektórym amatorom tabletek :-D
Jeśli w pigułce jest MDMA/MDA, to napewno podziała. Jeśli coś innego - to nie podziała jak powinna.
Jeśli w pigułce jest za mało MDMA/MDA to nie zadziała jak powinna.
Jeśli w pigułce jest MDMA/MDA, ale jest powleczona grubą warstwą to podziała, ale wejdzie po dłuższym czasie.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Dziwna sprawa....
Pierwszy raz raczyłem się trzema iksami (xxx) i nie odczułem żadnego efektu, mimo iż widziałem, że kumpli (którzy mieli już jakieś doświadczenie z tym środkiem) poczesało. Widać było po nich ewidentnie, wtedy akurat nie wyolbrzymiali. A zdziwienie było tym większe, że był to mój debiut z xtc a efektu żadnego. Sprawa pozostała nie wyjaśniona :].
W pozostałych przypadkach rzeczywiście mogli wyolbrzymiać (dość częste, niezrozumiałe przeze mnie zjawisko).
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
PS. staraj sie przyjmowac na psuty zaladek
jesli polykasz to rozkrusz
po wciagnieciu dziala mocniej ale krucej hehe
K...wa siedze wlasnie i zdycham! cos mi sie ciezko oddycha i wogole cisnienie mam jakies, serce boli troche, wczoraj jadlem te zasrane krzyze! A zdrowy jestem, gralem w pilke teraz regularnie chodze na silownie i zwala jak nie wiem! Coz mi moze byc??!!
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.