Tutaj piszecie wszystko co odczuwacie gdy przechodzi wam faza, badz jestescie kilka dni bez palenia juz
(mówie tutaj o takich zaawansowanych palaczach typu george bush itp)
Ja po kilkunastu godzinach po paleniu odczuwałem:
1.dziwne i wkurzajace cisnienie w okolicach skroni ( to własnie przez to cisnienie byłem zawsze rozdrażniony)
2. ból lub takie uczucie scisniecia w tylnej czesci głowy
3.bolące napiecie na policzkach (pewnie bo typowym bananie na fazie:D)
4.czuje jakas miete w płucach, jak mocniej oddycham to podczas oddechu czuje coś słodkiego lub "mięte" nawet 2 tygodnie od palenia
5.uczucie "scisniecia" lub takiego cisnienia w okolicach kregosłupa
6.poczucie bezsensu, lub czasem takiego egzotycznego orzezwienia po fazie
7.Chec siegniecia po wiecej:)
Jezeli ktos ma kłopoty z dwoma pierwszymi punktami, moge powiedziec czemu tak sie dzieje:
odnosnie punktu nr 1 i nr 2:
jest to spowodowane spadkiem cisnienia po mocniejszym lub czestym paleniu, sa sposoby na podwyzszenie cisnienia , co proponuje, gdyz w ten sposob ograniczyloby sie przykre objawy odstawienia o 60%:)
pozdro.
Jakbym miał takie zaburzenia jak Ty to wolałbym już chyba przestać palić niż męczyć się z bólami łba, kręgosłupa, policzków(?)...
wszystko co napisalem odczuwa 11/17 osob wiec nie pisz znakow zapytania]
Zmieńcie dostawcę.
Lechu44 pisze: hi
Tutaj piszecie wszystko co odczuwacie gdy przechodzi wam faza, badz jestescie kilka dni bez palenia juz
(mówie tutaj o takich zaawansowanych palaczach typu george bush itp)
Lechu44 pisze: ... pozdro.
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
mi chodzilo o tych ktorzy pala przynajmnien z 5 lat ale tak w dzien w dzien tak kilka razy na dzien
tak czesto ze az krwiawia tym jebanym paleniem:D
wtedy pojawiaja sie dziwne objawy takie jak podalem i to nie jest mit tylko prawda
bedziecie mieli takie objawy jak bedziecie palic zczesto, i to przy nawet naturalnym ziole nie tylko SKUNIE
zrozumieja mnie ci ktorzy pala dzien w dzien i akurat nadeszla chwila kiedy nie maja palenia :D:D
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.