Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 97 / 3 / 0
hi
Tutaj piszecie wszystko co odczuwacie gdy przechodzi wam faza, badz jestescie kilka dni bez palenia juz
(mówie tutaj o takich zaawansowanych palaczach typu george bush itp)

Ja po kilkunastu godzinach po paleniu odczuwałem:

1.dziwne i wkurzajace cisnienie w okolicach skroni ( to własnie przez to cisnienie byłem zawsze rozdrażniony)
2. ból lub takie uczucie scisniecia w tylnej czesci głowy
3.bolące napiecie na policzkach (pewnie bo typowym bananie na fazie:D)
4.czuje jakas miete w płucach, jak mocniej oddycham to podczas oddechu czuje coś słodkiego lub "mięte" nawet 2 tygodnie od palenia
5.uczucie "scisniecia" lub takiego cisnienia w okolicach kregosłupa
6.poczucie bezsensu, lub czasem takiego egzotycznego orzezwienia po fazie
7.Chec siegniecia po wiecej:)

Jezeli ktos ma kłopoty z dwoma pierwszymi punktami, moge powiedziec czemu tak sie dzieje:
odnosnie punktu nr 1 i nr 2:
jest to spowodowane spadkiem cisnienia po mocniejszym lub czestym paleniu, sa sposoby na podwyzszenie cisnienia , co proponuje, gdyz w ten sposob ograniczyloby sie przykre objawy odstawienia o 60%:)
pozdro.
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sKooN »
Ja nawet po kilkudniowym paleniu odczuwam jedynie senność pierwszego "trzeźwego" dnia, na dzień następny senność mija i jestem jak nowy.

Jakbym miał takie zaburzenia jak Ty to wolałbym już chyba przestać palić niż męczyć się z bólami łba, kręgosłupa, policzków(?)...
Uwaga! Użytkownik sKooN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lechu44 »
wszystko co napisalem odczuwa 11/17 osob wiec nie pisz znakow zapytania:D
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Ja tak nie mam, poza sennością w dniu następnym. Coś jak mały kac.
  • 98 / 1 / 0
senność w dniu palenia, czasem coś jest takiego w płucach ale następnego dnia już nie ma. w kilkumiesięcznych ciągach tak miałem, że jak przestawałem nagle palić to jeszcze kilka dni się czułem jak upalony :-D ale to od skumulowanego THC jak przypuszczam. No i czasami ból głowy ale bardzo rzadko i to chyba zależy od ilości i jakości.
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
[quote="Lechu44"]
wszystko co napisalem odczuwa 11/17 osob wiec nie pisz znakow zapytania]
Zmieńcie dostawcę.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 47 / / 0
KAC? Ja sie czuje zajebiscie.
  • 907 / 8 / 0
Lechu44 pisze:
hi
Tutaj piszecie wszystko co odczuwacie gdy przechodzi wam faza, badz jestescie kilka dni bez palenia juz
(mówie tutaj o takich zaawansowanych palaczach typu george bush itp)
trzeźwość i lekką senność
Lechu44 pisze:
... pozdro.
joł
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 13 / / 0
Lechu44 pisze:

7.Chec siegniecia po wiecej:)

xD
Uwaga! Użytkownik CzaryMary nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lechu44 »
Ktos napisal "ja po kilku dnowym paleniu"
mi chodzilo o tych ktorzy pala przynajmnien z 5 lat ale tak w dzien w dzien tak kilka razy na dzien
tak czesto ze az krwiawia tym jebanym paleniem:D
wtedy pojawiaja sie dziwne objawy takie jak podalem i to nie jest mit tylko prawda
bedziecie mieli takie objawy jak bedziecie palic zczesto, i to przy nawet naturalnym ziole nie tylko SKUNIE
zrozumieja mnie ci ktorzy pala dzien w dzien i akurat nadeszla chwila kiedy nie maja palenia :D:D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.