Przydały by się może jakieś benzodiazepiny ale skąd ja to niby wezmę? Nierealne...
Czy z Wami jest tak źle, że w żadnej dziedzinie życia bez narkotyków sobie nie radzicie? Żałosne.
korkorio pisze: Przypierdol sobie coś (np baclofen) to na pewno lepiej Ci się zrobi! ;-)
znam przykład gościa co przez roku napierdlał amfetamine własnie taki cichy otyły chłopaczek po roku prawdziwy ulicznik,świr zero problemów w kontaktach miedzyludzkich obecnie siedzi
ja tam takich probleów nigdy nie miałem ale polecam dobrego psychiatre
pzdro
A tak powaznie to alko chyba najlepsze rozwiązanie. :-)
@Aco aaaa to Ciebie już zjechałem w innym wątku
na serio; benzo ftw na takie lęki; ale pewnie chujnia z dostępem, co nie ;] ? ja osobiście też takie mam i pierdolą mi doszczętnie większość życia, i nic z nimi nie robie; tylko pogłębiam :wall: ;]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.