1. Zjeść lody (ale takie z lodziarni xD) - bo chcemy wpierdalać fraktale, które będą się tworzyć na ich fakturze :D
2. Zrobić stosunek
3. Iść nad morze i Motławę i zobaczyć Szwecję. xD
Teraz Wy! :D
jeszcze polecam sobie kode wypić jak już kwas dobrze wejdzie, tak gdzieś po 2,5 H od zarzucenia, (tylko sobie dobre antyhistaminki weźcie żeby wam swędzenie nie psuło rozkoszy, ja preferuje loratadyne i hydroxyzyne)
akurat można na spokojnie zrobić dobrą ekstrakcje i nie trzeba pić mleka przesączonego przez rękawek od koszulki
no i jak wiadomo dużo zielska, przed, w oczekiwaniu na wejście, w trakcie i jak już schodzi, to jest po prostu niezbędne
Pot zalewa, w oczach włącza się film o schodzeniu na dno łodzi podwodnej i wewnątrz mrugającym świetle awaryjnym :rolleyes:
1. Jak będzie pierwsza część fazy to z kumplem po polu pochodzić, poszwędać się :P
2. Jak już dojdzie do rozkimanego myślenia to chce przemyśleć (w domu sam of course):
- Wyzbyć się lęków, bo to oferuje LSD, szczególnie trochę bardziej śmiały do ludzi być
- Kurka nie tykać się C2H5OH i skończyć z fazowaniem. Fakt dopiero zacząłem ale chce mieć sprawny beret :P
- No i skończyć z lenistwem! Takiego nieroba jak ja to daleko szukać. Choć mam tak czasem że jak się za coś zabiorę to gorzej niż rasowy pracoholik :nuts:
3. Jak to wszystko pójdzie z planem to osobiste przemyślenia :)
Weźcie coś przyjemnego dla ciała, duszy i umysłu dajcie. :D
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
urządzić piknik
pohuśtać sie na huśtawce, a w wersji hardkor- iść na wesołe miasteczko
ale pewnie opcja 1 i 3 będzie niewykonalna, tak coś czuję
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.