1. Zjeść lody (ale takie z lodziarni xD) - bo chcemy wpierdalać fraktale, które będą się tworzyć na ich fakturze :D
2. Zrobić stosunek
3. Iść nad morze i Motławę i zobaczyć Szwecję. xD
Teraz Wy! :D
jeszcze polecam sobie kode wypić jak już kwas dobrze wejdzie, tak gdzieś po 2,5 H od zarzucenia, (tylko sobie dobre antyhistaminki weźcie żeby wam swędzenie nie psuło rozkoszy, ja preferuje loratadyne i hydroxyzyne)
akurat można na spokojnie zrobić dobrą ekstrakcje i nie trzeba pić mleka przesączonego przez rękawek od koszulki
no i jak wiadomo dużo zielska, przed, w oczekiwaniu na wejście, w trakcie i jak już schodzi, to jest po prostu niezbędne
Pot zalewa, w oczach włącza się film o schodzeniu na dno łodzi podwodnej i wewnątrz mrugającym świetle awaryjnym :rolleyes:
1. Jak będzie pierwsza część fazy to z kumplem po polu pochodzić, poszwędać się :P
2. Jak już dojdzie do rozkimanego myślenia to chce przemyśleć (w domu sam of course):
- Wyzbyć się lęków, bo to oferuje LSD, szczególnie trochę bardziej śmiały do ludzi być
- Kurka nie tykać się C2H5OH i skończyć z fazowaniem. Fakt dopiero zacząłem ale chce mieć sprawny beret :P
- No i skończyć z lenistwem! Takiego nieroba jak ja to daleko szukać. Choć mam tak czasem że jak się za coś zabiorę to gorzej niż rasowy pracoholik :nuts:
3. Jak to wszystko pójdzie z planem to osobiste przemyślenia :)
Weźcie coś przyjemnego dla ciała, duszy i umysłu dajcie. :D
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
urządzić piknik
pohuśtać sie na huśtawce, a w wersji hardkor- iść na wesołe miasteczko
ale pewnie opcja 1 i 3 będzie niewykonalna, tak coś czuję
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.