1. Zjeść lody (ale takie z lodziarni xD) - bo chcemy wpierdalać fraktale, które będą się tworzyć na ich fakturze :D
2. Zrobić stosunek
3. Iść nad morze i Motławę i zobaczyć Szwecję. xD
Teraz Wy! :D
jeszcze polecam sobie kode wypić jak już kwas dobrze wejdzie, tak gdzieś po 2,5 H od zarzucenia, (tylko sobie dobre antyhistaminki weźcie żeby wam swędzenie nie psuło rozkoszy, ja preferuje loratadyne i hydroxyzyne)
akurat można na spokojnie zrobić dobrą ekstrakcje i nie trzeba pić mleka przesączonego przez rękawek od koszulki
no i jak wiadomo dużo zielska, przed, w oczekiwaniu na wejście, w trakcie i jak już schodzi, to jest po prostu niezbędne
Pot zalewa, w oczach włącza się film o schodzeniu na dno łodzi podwodnej i wewnątrz mrugającym świetle awaryjnym :rolleyes:
1. Jak będzie pierwsza część fazy to z kumplem po polu pochodzić, poszwędać się :P
2. Jak już dojdzie do rozkimanego myślenia to chce przemyśleć (w domu sam of course):
- Wyzbyć się lęków, bo to oferuje LSD, szczególnie trochę bardziej śmiały do ludzi być
- Kurka nie tykać się C2H5OH i skończyć z fazowaniem. Fakt dopiero zacząłem ale chce mieć sprawny beret :P
- No i skończyć z lenistwem! Takiego nieroba jak ja to daleko szukać. Choć mam tak czasem że jak się za coś zabiorę to gorzej niż rasowy pracoholik :nuts:
3. Jak to wszystko pójdzie z planem to osobiste przemyślenia :)
Weźcie coś przyjemnego dla ciała, duszy i umysłu dajcie. :D
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
urządzić piknik
pohuśtać sie na huśtawce, a w wersji hardkor- iść na wesołe miasteczko
ale pewnie opcja 1 i 3 będzie niewykonalna, tak coś czuję
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.