Ja natomiast częściej zwracam uwagę na "nakrapianie" - wiele razy się okazało że jednolite kulki były na fecie. Choć to też nie reguła. I bądź tu mądry...
nakrapianie? zalezy od "wymieszania" tego barwnika ewentualnie "kolorowych" subtancji w tabsie i tego jak bardzo wszystko jest ze sobą pomieszane.
ma to takie znaczenie ze mimo ze dwa kółka mają taki sam symbol ale jedno jest np. białe a drugie czerwone
to one mogą pochodzić z dwóch zupełnie innych wytwórni i mogą różnic sie działaniem diametralnie
kolor jest tu pomocny w rozróżnieniu serii z jakich dropsy pochodzą
ale na pewno nie ma reguły ze czerwone są kopliwe a niebieskie nie :nuts:
jak na podstawie typowej metody osiedlowca-mysliciela-domyslacza : ten drops klepnal, tamten slabiej, ten wcale ... to dziekuje, dowidzenia ;]
znaczy, imo z tego nie mozna wytworzyc reguly, mam podejscie mniej wiecej jak bill, ale z checia uslysze cos nowego
Zielone jadłem raz (telefony) i rzeczywiście kupa
Damn... jak to zmierzyłeś lepiej powiedz...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.