Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Zakładam ten temat, bo wierze ze jest na tym form garść osób, które maja na kompie jakies książki o narkotykach/uzależnieniach i zechcą się wymienić.

Jako założyciel watku zacznę od tych książek, które ja posiadam i które mogę wysłać na mejla:

-Ćpun (Burgess Melvin)
-Kokaina (Barbara Rosiek)
-My dzieci z dworca ZOO (Christine F.)
-Narkotyki Niemyte Dusze (Witkacy)
-Witaj Smutku (Francoise Sagan)
-Psycheldelic Review - Psychedelics Encyclopedia
Uwaga! Użytkownik Player1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
-Witaj Smutku (Francoise Sagan)

czytnelabym aczkolwiek nie ma nic na wymiane %-D :-)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 178 / 8 / 0
kurwa uzywaj szukajki!
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Byś się podzielił w ramach integracji ^_^
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Co to za problem znaleźć sobie w tym jebanym internecie eBooka? Gdyby były papierzane to rozumie... chciwcze!
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
leśnik pisze:
chciwcze!
LOL xD Jak to brzmi xD
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nidalos »
ironia pisze:
leśnik pisze:
chciwcze!
LOL xD Jak to brzmi xD
chciwie %-D
http://www.youtube.com/watch?v=zbqUvZ1Ja84

[h]
iChuj
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
[quote="Player1"]
Zakładam ten temat, bo wierze ze jest na tym form garść osób, które maja na kompie jakies książki o narkotykach/uzależnieniach i zechcą się wymienić.

Jako założyciel watku zacznę od tych książek, które ja posiadam i które mogę wysłać na mejla]

niestety nie mam nic na wymianę w wersji eBook ale skoro sie zaoferowałeś to będę wdzięczny jeśli prześlesz mi swoją kolekcję książek na maila: dr.Kubeusz@wp.pl

pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Player1 »
Dobra dr.Kubeuszowi wysłałem, wiec mam nadzieje że jakoś się w najblizszym czasie odwdzieczysz;] A co do reszty to z tego co widze nie podaliscie mejli, wiec nie wiem gdzie mam wyslac, bo przez profil raczej sie nie da.

Co to za problem znaleźć sobie w tym jebanym internecie eBooka? Gdyby były papierzane to rozumie... chciwcze!
Leśnik a jak dla ciebie nie problem to szukaj, owocnych poszukiwan zycze i mam nadzieje ze sie podzielisz. Wiele osob by na tym skorzystalo. A to forum chyba nie tylko jest po to, zeby gadac o tym kto ile gibonow wypalil.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2007 przez Player1, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Player1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
-Witaj Smutku (Francoise Sagan) ja to tylko poprosze. wisiorek@poczta.onet.pl z gory dzieki :-)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.