Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Zakładam ten temat, bo wierze ze jest na tym form garść osób, które maja na kompie jakies książki o narkotykach/uzależnieniach i zechcą się wymienić.

Jako założyciel watku zacznę od tych książek, które ja posiadam i które mogę wysłać na mejla:

-Ćpun (Burgess Melvin)
-Kokaina (Barbara Rosiek)
-My dzieci z dworca ZOO (Christine F.)
-Narkotyki Niemyte Dusze (Witkacy)
-Witaj Smutku (Francoise Sagan)
-Psycheldelic Review - Psychedelics Encyclopedia
Uwaga! Użytkownik Player1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
-Witaj Smutku (Francoise Sagan)

czytnelabym aczkolwiek nie ma nic na wymiane %-D :-)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 178 / 8 / 0
kurwa uzywaj szukajki!
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Byś się podzielił w ramach integracji ^_^
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Co to za problem znaleźć sobie w tym jebanym internecie eBooka? Gdyby były papierzane to rozumie... chciwcze!
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
leśnik pisze:
chciwcze!
LOL xD Jak to brzmi xD
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nidalos »
ironia pisze:
leśnik pisze:
chciwcze!
LOL xD Jak to brzmi xD
chciwie %-D
http://www.youtube.com/watch?v=zbqUvZ1Ja84

[h]
iChuj
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
[quote="Player1"]
Zakładam ten temat, bo wierze ze jest na tym form garść osób, które maja na kompie jakies książki o narkotykach/uzależnieniach i zechcą się wymienić.

Jako założyciel watku zacznę od tych książek, które ja posiadam i które mogę wysłać na mejla]

niestety nie mam nic na wymianę w wersji eBook ale skoro sie zaoferowałeś to będę wdzięczny jeśli prześlesz mi swoją kolekcję książek na maila: dr.Kubeusz@wp.pl

pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Player1 »
Dobra dr.Kubeuszowi wysłałem, wiec mam nadzieje że jakoś się w najblizszym czasie odwdzieczysz;] A co do reszty to z tego co widze nie podaliscie mejli, wiec nie wiem gdzie mam wyslac, bo przez profil raczej sie nie da.

Co to za problem znaleźć sobie w tym jebanym internecie eBooka? Gdyby były papierzane to rozumie... chciwcze!
Leśnik a jak dla ciebie nie problem to szukaj, owocnych poszukiwan zycze i mam nadzieje ze sie podzielisz. Wiele osob by na tym skorzystalo. A to forum chyba nie tylko jest po to, zeby gadac o tym kto ile gibonow wypalil.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2007 przez Player1, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Player1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
-Witaj Smutku (Francoise Sagan) ja to tylko poprosze. wisiorek@poczta.onet.pl z gory dzieki :-)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.