Czy Znacie Jakis Dobry Srodek po Ktorym Mozna szybko i efektywnie sie uczyc ?czy wogole cokolwiek moze miec takie działanie, bo raczej po wiekszosci dragów raczej ciezko ze skupieniem a juz napewno z logicznym mysleniem.
efektem ma być zaliczenie kolokwium/otrzymanie dobrej oceny, czy nabycie dużej ilości wiedzy w miarę możliwości na długi okres?
Ja jak sie juz ucze to na czysto, ale z ciekawosci pytam o w.w substancje.
Próbowal ktoś na sobie?
A może to tylko autosugestia?
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Jak nie miałam spida pamiętam że 2 lata temu piłam coś takiego jak SPEED8 (takie śmieszne w ampułce (pisało uwaga: nie do iniekcji)) Jak ja wypiłam 1 to mi tak działało do 20 mni (a pisało że 8 godzin stymuclacji) Cóż smak ochydny, cena wygórowana jak na takie coś... nie polecam
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.