Czy Znacie Jakis Dobry Srodek po Ktorym Mozna szybko i efektywnie sie uczyc ?czy wogole cokolwiek moze miec takie działanie, bo raczej po wiekszosci dragów raczej ciezko ze skupieniem a juz napewno z logicznym mysleniem.
efektem ma być zaliczenie kolokwium/otrzymanie dobrej oceny, czy nabycie dużej ilości wiedzy w miarę możliwości na długi okres?
Ja jak sie juz ucze to na czysto, ale z ciekawosci pytam o w.w substancje.
Próbowal ktoś na sobie?
A może to tylko autosugestia?
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Jak nie miałam spida pamiętam że 2 lata temu piłam coś takiego jak SPEED8 (takie śmieszne w ampułce (pisało uwaga: nie do iniekcji)) Jak ja wypiłam 1 to mi tak działało do 20 mni (a pisało że 8 godzin stymuclacji) Cóż smak ochydny, cena wygórowana jak na takie coś... nie polecam
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.