Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
z góry dzięki za odpowiedzi:)
Zrób przerwę parotygodniową i będzie ok - ręczę za to. Osobiście boję się wrzucać akodyn tak często jak kiedyś, bo nie chcę sobie bubu lekiem na kaszel zrobić... Uważaj na siebie
Mam pytanie czy ktoś miał po dexie coś takiego że jak wchodzi faza to pojawia się skurcz wszystkich możliwych mięśni oraz drgawki nóg... ja to miałem pare razy w tym raz to normalnie masakra miałem wrażenie że mnie w imadle sciskaja.. i czym to jest spowodowane?
z góry dzięki za odpowiedzi]
Tak, miewam tak. Spowodowane to jest tym, że za dużo to ćpasz. Jak mówi pill - zrób kilka tygodni przerwy. Jak nic nie da to nie ćpaj tego, albo najlepiej nie ćpaj w ogóle.
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: podobnjo jak sie pożre trochę magnezu to przechodzą te skurcze mięśni...
-Magnez wpływa na stan mięśni. Brak powoduje bolesne skurcze mięśni, drganie powiek (nie mogę się rozczytać)
brak powoduje nerwowość oraz brak skupienia.
Główne przyczyny utraty magnezu
-Palenie
-Picie kawy
-I o czymś jeszcze mówiła ale nie pamiętam
Po dzisiejszym robię przerwę
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.