Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
z góry dzięki za odpowiedzi:)
Zrób przerwę parotygodniową i będzie ok - ręczę za to. Osobiście boję się wrzucać akodyn tak często jak kiedyś, bo nie chcę sobie bubu lekiem na kaszel zrobić... Uważaj na siebie
Mam pytanie czy ktoś miał po dexie coś takiego że jak wchodzi faza to pojawia się skurcz wszystkich możliwych mięśni oraz drgawki nóg... ja to miałem pare razy w tym raz to normalnie masakra miałem wrażenie że mnie w imadle sciskaja.. i czym to jest spowodowane?
z góry dzięki za odpowiedzi]
Tak, miewam tak. Spowodowane to jest tym, że za dużo to ćpasz. Jak mówi pill - zrób kilka tygodni przerwy. Jak nic nie da to nie ćpaj tego, albo najlepiej nie ćpaj w ogóle.
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: podobnjo jak sie pożre trochę magnezu to przechodzą te skurcze mięśni...
-Magnez wpływa na stan mięśni. Brak powoduje bolesne skurcze mięśni, drganie powiek (nie mogę się rozczytać)
brak powoduje nerwowość oraz brak skupienia.
Główne przyczyny utraty magnezu
-Palenie
-Picie kawy
-I o czymś jeszcze mówiła ale nie pamiętam
Po dzisiejszym robię przerwę
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.