A na powaznie to podziwiam cie ze zdolales rzucic. Z tego co slyszlem ci co zdolali rzucic MJ to nie zaluja, ja takich ludzi nie znam opsobiscie. Ja cale moje przyszle zycie wiaze z MJ i nie wiem jak bedzie ale sie nie zanosi zebym kiedys przestal palic.
tez bym musial przestac palic na dluzszy czas. teraz to jest huj bo jeszcze wakacje ale pozniej ewidentnie przestaje a przestane bo po prostu musze. wydaje mi sie ze jak zapelnie sobie czas jakimis zajeciami to nie bedzie problemu.
tak czy inaczej podobnie jak kolega wyzej wiaze swoje zycie z mj. wiem ze jak bede mial 40 lat to i tak zajaram moze nie co tydzien ale jak sie trafi okazja pare razy w roku. w moim przypadku to mj moge rzucic ale i tak juz bedzie czescia mnie.
Pozdro
Zaczeło sie ćpać fetke to jaranie zbrzydło.
Ale ale, ile można?
Jeszcze w tym misiącu sie zbusze.
Ja tak jak reszta, nie potrafie sobie wyobrazić, że za 20 lat na przykład będę zdziadziałym zgredem. Bo tak nie będzie!
Zamierzam palić do końca życia ^^
§h¶ôňgĽéĐ.
IMO często palić nie warto.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.