Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Zdrowie: wydaje mi sie, że sudafed nie ma aż tylu trucizn w subs. pomocniczych
Cena:sudafed tu chyba wygrywa, ale trzeba by dokładnie policzyć
Działanie: niby to i to ma troszeczke inną substancje tzn tussipect chlorowodorek efedryny a sudafed chlorowodorek pseudoefedryny pewnie któreś z tych rozkłada sie w organizmie w to co trzeba, ale niech sie wypowiedzą lepiej specjaliści
Moc: co mocniejsze tussipect czy sudafed
ps: starczy 240mg pseudoefedryny (4tabletki Sudafedu) na 71 kg? na pierwszy raz?
Chyba że przygotowujesz się do manufaktury d,l-metamfetaminy albo metkatynonu, to wtedy rzeczywiście lepiej wyjść z Sudafedu, ale jeśli ktoś się za to bierze profesjonalnie i/lub na większą skalę to wiadomo, że ma tanie źródło głupiej efedryny.
Podziałało zajebiście. Jednak już następne razy były takie jakby ich nie było - wpierdalałem po całej paczce tego syfu i żadnych totalnie efektów ;//
Zgadzam się z adderem.
Poza tym to gówno jest droższe w przeliczeniu od tussipa. Ten na mnie zawsze działał prawidłowo :) . To prawda, trzeba się trochę nałykać (15 tab to optymalnie), no ale jak sie chce naspidować to się o tym nie myśli.
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
20 tabletek w listku.
Mi starczy 7 tabletek i mocną kawą.
Próbowalam mniej ale 5 tabletek to bylo za malo, tylko chwile było przyjemnie, potem już nic nie czułam.
Wczoraj po 7 tabletkach z 2 mocnymi kawami trzymalo mnie od 11.00 chyba do 20.00 O_o
zmż- sudafed sluzy do innych zabaw IMO :diabolic:
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.