Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 472 / 10 / 0
Jak myslicie: jak by wygladal narkotyk idealny, jezeli by istnial? I czy w ogole jest mozliwe okreslenie jakiejs substancji mianem 'narkotyku doskonalego'? I co oznacza, ze bylby doskonaly?

Musialby byc na tyle uniwersalny, zeby pogodzic preferencje roznych osob. Ale jak by pogodzic np. banie opiatowa z psychodelikami? Narkotykow idealnych musialoby byc wiec kilka - dla roznyc, hmm, grup zainteresowan:) Ale to juz nie jest jedna substancja, a znajac to forum, to pewnie by TR z miksow powstawaly:)

Idac dalej - uzaleznienie. O ile uzaleznienie fizyczne moznaby wyeliminowac, to psychiczne bedzie zawsze, zwlaszcza, ze narkotyk idealny musialby dawac idealnego kopa:))

A co wy o tym myslicie?
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Taka soma jak u Huxleya. Wszystkim dobrze i żadne głupie pomysły nie przychodzą do głowy ;-)
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
a wiesz co to jest cipacz
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Nie probujesz mi chyba zasugerowac, ze to dla ciebie drag doskonaly?:)
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Snake »
A wiesz ze cipacz jest strasznie slony (podobno) ?? (btw. moze jutro się skuszę pierwszy raz)
Uwaga! Użytkownik Snake nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
boska salvia :)
zmienia czlowieka na lepsze, dzieki niej poznajesz nowy, lepszy swiat :)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacoos »
LSD + coś żeby nie było tych zjazdów i będę szczęśliwy na maxa...;-)
btw. widzę, że w końcu się pojawił symbol odnośnie mojej płci... :cool:
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Ja nie wyobrazam sobie dragu doskonalego, ale jak dla mnie doskonalym srodkiem jak na ten czas jest DXM i wszystkie inne pozostaja gleboko w tyle. Jedyne co bym chcial to zeby byl troche udoskonalony, czyli w postaci jednej tabletki, sama ptrzebna substancja plus jakies pomcnicze ktore wyeliminowaly by niektory drobne wady. Mysle ze Salvia tez by sie nadawala choc malo palilem i nie tak jak trzeba ale z opowiesci wiem ze mogla bysie nadawac to na drugim miejscu u mnie.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Dla mnie najlepszym dragiem jest kodeina. Reszta zostaje daleko w tyle. Ten narkotyk daje mi dokładnie to czego potrzebuję. Pewnie mocne opiaty są jeszcze fajniejsze, ale dla mnie liczy się również dostępność (bez recepty) i legalność :)
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
Nr.1 LSD połączone z Extasy no i żeby fazka, krócej trwała.
Nr.2 Kokaina o przedłuuuuużonym działaniu, która oczywiście nie uzależnia tak mocno :-D
Nr.3 DXM bez problemów żołądkwych i w jakiejś lepszej postaci do przyjmowania
Nr.4 Kodeina bez ekstraktacji no i co by tolerancja była zawsze taka sama no i przedłużenie jej działania.
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...