http://azarius.net/product1_2_1_growbox_cubensis.html
powinno byc legalne w Polsce, bo zaszczepione ziarno//ryz grzybnia nie zawiera psylocybiny (?) tak samo jak nasiona konopki mozna kupowac i sprzedawac, bo thc nie zawieraja. czy ktos obeznany z hodowla grzybow moglby potwierdzic moze przypuszczenia? bo przy uciazliwosci z zaszczepianiem ziarna itp. to ja np. bym z checia ta kase wylozyl :-) a obsluga tego growboxa z azariusa jest mega prosta. no i w ogole mozna by to tez na legalu u nas sprzedawac :-)
teza: growbox zaszczpiony grzybnia nie zawiera substancji zakazanych w Polsce
wniosek: mozna to kupowac//sprzedawac w legalnym obrocie
mam racje czy tez sie myle?
grzybki z wlasnej uprawy? lysiczki? czy jakies inne(np cubensis)
Oczywiscie łysiczki , chociaż w przyszlości może wezme się za uprawę cubensisow.
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Trochę namotałem, ale chyba wiadomo o co chodzi. Z tego wynika, że growboxy są w Polsce nielegalne.
We cannot ship this product to Australia, Brazil, Canada, Czech Republic, Estonia, Finland, France, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Mexico, New Zealand, Norway, Portugal, Reunion Island, Russia, Slovenia, South Africa, Switzerland, Turkey, United Kingdom and United States.
Poland nie widze więc chyba legal u nas.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.