nawozy- 200zl
to uczycie kiedy przychodzisz na pustego spota- bezcenne
no i mysle ze tyle wystarczy... moja pierwsza uprawa skonczyla sie z dniem dzisiejszym poniewaz w lesie jest za duzo grzybow...
pisze to zeby inni uwazali na takowych ludzi oraz na wybor spota z dala od miejsc gdzie takowe mendy moga sie szwendac
owszem to tez moja wina bo wybralem spota na szybko bez przemyslen za rok zasadze wiecej krzakow na wiekrzej ilosci spotow moze cos sie zachowa i bede mogl zapalic swojeczyste ziele a nie jakies niedobre od dila...
a tak z ciekawosci pytam czy ktos z was zna to uczucie?
no i spoty musza byc bardzo daleko bo teraz wybralem zbyt oczywisty ale robilem all na szybko bez przemyslen..
ale coz 1 raz zawsze boli tylko czemu tak bardzo? :]
Znalazłem sobie w tym roku miejscówkę, na której pobyt przyprawia o ciężką kurwę(armie komarów i innych owadów,pajęczyn, b.gęste jeżyny,jakieś doły na których idzie sobie nogę uszkodzić itp. przyjemności) - trzeba mieć poważny powód żeby tam wejść :) Ale jak już się tam wejdzie to spot jak marzenie. Za rok tam posadzę :)
Zastanawiałem się nad metodami maskowania miejscówek i coś tam wymyśliłem:
- zasadzenie na spocie lub wokoło niego różnych "przykrych" roślin (pokrzywy, maliny, jeżyny, różne kłujące gatunki i czepiające się ubrań)
- saletra amonowa użyta w nadmiarze powoduje bujny wzrost rośliności, posypać w trefnych miejscach i komu by się chciało przechodzić przez jakieś chaszcze?
Ma ktoś jakieś inne pomysły na maskowanie miejscówek?
Pozdrawiam
Znalazłem sobie w tym roku miejscówkę, na której pobyt przyprawia o ciężką kurwę(armie komarów i innych owadów,pajęczyn, b.gęste jeżyny,jakieś doły na których idzie sobie nogę uszkodzić itp. przyjemności) - trzeba mieć poważny powód żeby tam wejść :) Ale jak już się tam wejdzie to spot jak marzenie. Za rok tam posadzę :)
Ma ktoś jakieś inne pomysły na maskowanie miejscówek?
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
to nieucieranie to jest trudne, kilka razy aby bylem na spocie, a utarte szlaki sa na maxa
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.