http://pl.wikipedia.org/wiki/Chlordiazepoksyd
Czy ten lek coś daje jak tak to jak go dawkowac?
Powód: Dodano wzór strukturalny i odnośnik do wikipedii
Ziemniakakakak pisze: Czy ten lek coś daje jak tak to jak go dawkowac?
Jest to chyba jedna z najslabszych dostepnych benzodiazepin(Chlordiapoxide,czy jakos tak),o dzialaniu dlugofalowym.
Ogolnie w dzialaniu jest bardzo przyjemne,przynajmniej dla mnie,mozna wyloic taka buteleczke,mi nawet polowa wystarczala aby sie fajnie stonowac.Najpierw wez z 5 tabletek i zobacz,czy jest kolorowo,mozesz nawet zapic po kilkunastu minutach piwkiem.
Ogolnie fajne jest,tylko ze bardzo lajtowe.No ale to benzodiazepina,a nie hydroxizinum,wiec nie dygaj,powinno dzialac ;-)
Życie jest dziełem sztuki
Ziemniakakakak pisze: Wzialem 4 i nic mi nebyło.
Życie jest dziełem sztuki
sieka pisze:To wal flakon,powinienes poczucZiemniakakakak pisze: Wzialem 4 i nic mi nebyło.
lucyper2 pisze: A noż koleszka ma te po 25...
Jaka dawka byla by optymalna mam 25 mg. Moj organizm jest troszke przeorany rolkami w ampolkach ( na raz biore zazwyczaj 2 amp. czyli 200 mg + 200 mg tramalu w amp.) tram i rolki sie skonczyly zostlo mi tylko elenium 5 listkow. jak to cholerstwo rozposcic najlepiej?
Z gory Dziekuje
Nie bralem, ale wydaje mi sie, ze tak, jak zreszta benzo. Rozkruszyc, proszek wsypac do pompki, zalac spirytusem tym z apteki 0.2 bodajze postawic pompe na tloczku w pozycji takiej, zeby sie dobe odstalo. Potem do drugiej pompki filtry i przecedzic przez to. Jeszcze raz wodą przez te waciki, zeby wszystko sie wyplukalo do tej wlasciwej pompky i strzelic.
pozdrowienia.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.