http://pl.wikipedia.org/wiki/Chlordiazepoksyd
Czy ten lek coś daje jak tak to jak go dawkowac?
Powód: Dodano wzór strukturalny i odnośnik do wikipedii
Ziemniakakakak pisze: Czy ten lek coś daje jak tak to jak go dawkowac?
Jest to chyba jedna z najslabszych dostepnych benzodiazepin(Chlordiapoxide,czy jakos tak),o dzialaniu dlugofalowym.
Ogolnie w dzialaniu jest bardzo przyjemne,przynajmniej dla mnie,mozna wyloic taka buteleczke,mi nawet polowa wystarczala aby sie fajnie stonowac.Najpierw wez z 5 tabletek i zobacz,czy jest kolorowo,mozesz nawet zapic po kilkunastu minutach piwkiem.
Ogolnie fajne jest,tylko ze bardzo lajtowe.No ale to benzodiazepina,a nie hydroxizinum,wiec nie dygaj,powinno dzialac ;-)
Życie jest dziełem sztuki
Ziemniakakakak pisze: Wzialem 4 i nic mi nebyło.
Życie jest dziełem sztuki
sieka pisze:To wal flakon,powinienes poczucZiemniakakakak pisze: Wzialem 4 i nic mi nebyło.
lucyper2 pisze: A noż koleszka ma te po 25...
Jaka dawka byla by optymalna mam 25 mg. Moj organizm jest troszke przeorany rolkami w ampolkach ( na raz biore zazwyczaj 2 amp. czyli 200 mg + 200 mg tramalu w amp.) tram i rolki sie skonczyly zostlo mi tylko elenium 5 listkow. jak to cholerstwo rozposcic najlepiej?
Z gory Dziekuje
Nie bralem, ale wydaje mi sie, ze tak, jak zreszta benzo. Rozkruszyc, proszek wsypac do pompki, zalac spirytusem tym z apteki 0.2 bodajze postawic pompe na tloczku w pozycji takiej, zeby sie dobe odstalo. Potem do drugiej pompki filtry i przecedzic przez to. Jeszcze raz wodą przez te waciki, zeby wszystko sie wyplukalo do tej wlasciwej pompky i strzelic.
pozdrowienia.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.