Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2664 / 560 / 0
Ja bym zdecydowanie odradzał.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 2812 / 364 / 0
23 grudnia 2024michalzielarz1 pisze:
Czy dzien po przyjęciu dawki rekreacyjnej pregabaliny można prowadzić pojazd?
Zależy jaki jest Twój " staż " z pregabalina ? Jaka dawka jak reagujesz na nią..
  • 42 / 4 / 0
Ciezko przed swietami. Mam nadzieje ze pregabalina ogarnie temat, bo jak co roku jako nerwicowiec boje sie ze beda jakies ataki paniki albo giga niepokoj. Oby jakos przetrwac.. Najgorsze ze pregi mi starczy akurat na ten tydzien kiedy bede u rodziny i moge brac tylko 2x75
  • 508 / 195 / 1
Pewnie jakbyś miał placebo w kapsułkach a nie pregabe byś też nie odczuwał lęku. A po za tym tak czysto teoretycznie można w razie czego zastąpić pregabe alkoholem. Przynajmniej do czasu aż nie dostaniesz recepty.

Przed zastosowaniem powyższej porady proszę skonsultować się z lekarzem bądź farmaceutom gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 42 / 4 / 0
No wlasnie chcialabym sie napic dla rozluznienia ale oczywiscie mam migrene wiec nie wiem czy sie nie nasili
  • 508 / 195 / 1
@dissapoinx Nikt nie wie czy się nasili, ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 82 / 4 / 0
Możliwe po tym są mdlosci i złe samopoczucie?
  • 162 / 27 / 0
@patriko88 Po odstawieniu tak.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2024 przez Hanalena, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 16 / / 0
Mam teraz przewlekły stres związany z sytuacją życiową. Biorę baklofen 25 mg 2-2-0 tabl, pregabalinę 150 mg 1-1-1 kaps, do tego alprazolam 1 mg 0,5-0-1 tabl. Chciałem zapytać czy coś mógłbym dorzucić na doraźnie, żeby poczuć większe uspokojenie, ale jednocześnie żebym mógł być w miarę wydolny umysłowo. Może tramadol? Jestem na przewlekłym leczeniu Anafranilem, dodatkowo wieczorem Ketrel / chlorprothixen w dawkach 50/50 mg.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2024 przez tymi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 380 / 119 / 0
W ulotce w działaniach niepożądanych masz wyszczególnione co jest możliwe.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.