Ile powinienem zrobić absty totalnej od benzo, żeby alpra znowu zaczęła działać w dawkach 1 mg? Jeszcze z miesiąc temu 1 mg to była moja tolerancja a nagle muszę żreć blistra w 2 dni jakaś paranoja. Nie wiem czy to wynika z podwyższonego drastycznie stresu czy nagle tolerancja się pojawiła.
3 miesiące? Pół roku? Więcej?
06 lipca 2021sclero2014 pisze:Taki doktor to skarb :) oby jeszcze pozył06 lipca 2021szufladziarz pisze: Oj tak, planuję zrobić kolekcję wszystkich dostępnych w pl benzo, byle pan doktor dożył.
Robię kolekcję Clonazepamu póki mam złotą lekarkę. Trzeba korzystać bo może przyjść czas posłuchy
Mnie nie marzą się bezno wszystkie apteczne tylko klon
07 lipca 2021IamYourFather pisze: Ile potrzeba czasu, żeby obniżyć tolerancję na benzo konkretnie chodzi o alprazolam? Biorę średnio 1 op 1 mg na miesiąc. Czasem wjedzie kilka piwek, ale nie w mixach z tabsami. Po 2 tygodniowej przerwie od benzodiazepin wczoraj kupiłem paczkę alprazolamum 1 mg i obecnie 2 mg ledwo czuję. Dodam, że nie jestem uzależniony bo dostaję max paczkę/mies ale to jednak jest alpra. Obecnie mam sporo stresu (związanego z dziadkami- ich ciężką sytuacją zdrowotną). Ból mojej Rodziny potęguje ten we mnie i nie wiem czy to z tego wielkiego stresu, czy z użytkowania benzo od kilku lat, ale po raz pierwszy np. dziś zjadłem od rana łącznie z 6 mg. Dodam, że uzależniony nie jestem - jak mam np. 2 tygodnie bez żadnego benzo, to tego nie odczuwam ani nie"nadrabiam" alkoholem ani innymi GABAlekami. Ale po 2 tygodniowej przerwie żeby zamiast 1x2mg wziąć w ciągu dnia to 3 x więcej? Mój rekord. Pomijam podwyższony stres o jakieś 300% to większego znaczenia nie ma. Po pierwszych 2 mg poczułem się spokojniejszy i skupiłem na pracy ale dopiero pod wieczór, po ostatnich 2 a łącznie od rana 6 mg poczułem efekt "rekreacyjny" czyli to rozluźnienie mięśni chęć do działania, pracy i porządków, i wiadomo- czill. Dla mnie miarka się przebrała i planuję pozostać przez jakiś czas na samej pregabalinie 300 mg/doba i wenlafaksynie, którą chcę zresztą odstawić / podmienić bo też mi ch... daje. Jeżeli chodzi o inne GABAnergiki to piwo, ale niewielkie ilości z uwagi, że jestem na lekach. Np. dziś poszło 1 dębowe pod te alperki (wyjątkowo, nie mieszam alko z benzo z zasady ale jak wspomniałem- przejebany okres i musiałem się mocno znieczulić).
Ile powinienem zrobić absty totalnej od benzo, żeby alpra znowu zaczęła działać w dawkach 1 mg? Jeszcze z miesiąc temu 1 mg to była moja tolerancja a nagle muszę żreć blistra w 2 dni jakaś paranoja. Nie wiem czy to wynika z podwyższonego drastycznie stresu czy nagle tolerancja się pojawiła.
3 miesiące? Pół roku? Więcej?
Dodam, że z alkoholem mam podobnie aczkolwiek działa przyjemniej na mnie więc na pewno pojawiło się uzależnienie psychiczne.
08 lipca 2021szufladziarz pisze: Polecam raz na jakiś czas zjeść przez dwa dni po 10mg memantyny. Tolerancję zbija chociaznnie ma na to chyba dowodów. Są ale na opis. Tylko memantyna ma długi okres półtrwania najlepiej brać w piątek bo strasznie zamula. Tj przez pierwsze dni leczenia memantyna jest spadek zdolności poznawczych dopiero potem poprawa.
12 stycznia 2021RinTohsaka pisze: Alprox za dwie dychy też działa wyśmienicie i jeszcze jest w słoiczku z ładną etykietą. Tabletki na dodatek bardzo łatwo się dzielą. Nie ma co przepłacać za Xanax, zwłaszcza że lekarze dostają alergii jak słyszą tę nazwę od nowego pacjenta.
Bądź co bądź, wyrwałem ostatnio paczkę 1-nek i przerobiłem ją w 3 doby lol. Bez j3bania się w tańcu leciało np. 4 mg + kawa. Ale 1 paczki/mies nie przekraczam.
Proszę o scalenie żeby się nikt znowu nie przysrał że post pod postem.
U was też z alko benzo działają słabiej? Tyle się naczytalem o urwanych filmach a u mnie z alko to tylko strata materiału. Nieważne czy rolki klony, alpra, lorafen. Chyba wszystko przetestowałem i z alko ciężej zasnąć a brak chillu
I thought I was someone else, someone good
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.