Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
02 marca 2021Atropolamine pisze: Bad trip po dexie? Mi wydaje się praktycznie nie mozliwy [...] nigdy poza jednym razem nie doświadczyłem bad tripa.
Ja osobiście, chyba (przynajmniej teraz sobie nie przypominam), nie uświadczyłem i, mniej mnie dexie w opiece, obym nie doświadczył.
Nie jest to jednakże takie rzadko spotykane, że ktoś ma złą jazdę. Raportów na NG niemało opisujących BT po DXM. A jak sięgam pamięcią do opowieści znajomych, jakie były ich podróże na Aco, to praktycznie większość byłoby trzeba opatrzeć etykietą "bad trip".
@RinTohsaka Posiadasz jakiś raporcik z takiego bad tripa?
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
W takim wypadku polecam taktyczny belt
Dostałem kurewsko mocnej reakcji alergicznej, do tego tachykardia, poty, ciśnienie wyjebane w kosmos i ogólnie samopoczucie jak przy 40 stopniach gorączki. No i trip zjebany. Najgorzej było przy zjeździe, gdy minęły wszystkie psychodeliczne efekty a została cała reszta.
No i właśnie apropos takich zjazdów chciałbym o coś zapytać. Na reakcję alergiczną już wiem, że należy się zaopatrzyć w antyhistaminy, natomiast co do pozostałych skutków ubocznych pomyślałem, czy nie możnaby na zjeździe zarzucić z 300mg lub więcej kodeiny, na uspokojenie serducha i sen. Wiem, że DXM w małych dawkach bierze się do podbicia działania kody, natomiast nie wiem jakie koda będzie miała działanie w sytuacji odwrotnej - gdy substancją wiodącą jest DXM.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.