Generalnie w przypadku cannabioidów, ich medycznego zastosowania przez układ endocannabioidowy leczenie izolatami mija się z celem.
Co byś zalecał w takim razie?
Nie będę się leczył CBD, chciałbym po prostu raz przyjebać dużą dawkę dla dobra nauki :).
To może być ściema, to może być jakiś izolat.
Im lepszy olejek tym bardziej kompletny ekstrakt , zawierający flawonoidy, terpeny oraz inne cannabioidy takie jak CBC czy właśnie THC ( limit 0,20% nawet abstrahując od w ogóle bzdurności limitowania, jest generalnie denny i ogranicza możliwości terapeutyczne ).
Jeżeli za 30 PLN kupiłeś 10 ml 5% olejek to naprawdę śmierdzi.
Po prostu kiedyś kupowałem różne olejki i działały podobnie, do tego widziałem, ze ceny nieznacznie spadają. Dam znać co dalej.
GLHF pisze: Pytałem Cię na PW co działa, ale zostałem zwyzywany, że olejki CBD "nie klepią".
Po prostu kiedyś kupowałem różne olejki i działały podobnie, do tego widziałem, ze ceny nieznacznie spadają. Dam znać co dalej.
Zwyzywany ?
Ciekawe...
Całe szczęście że rozmowa odbyła się na tyle niedawno że PW nie poszło w śmietnik.
Mam nauczkę że chyba trzeba będzie archiwum rad-porad prowadzić.
jako że zarzucasz mi "zwyzywanie cię" , pozwalam sobie zamieścić screen.I poprosić cię żebyś więcej się do mnie na PW nie odzywał.
Za to publicznie mogłbyś odpowiedzieć na jedno pytanie. Oprócz oskarżenia o zwyzywanie Cię podałeś też nieprawdę na temat samej treści mojej wypowiedzi. To świadome działanie czy
nieumiejętność czytania ze zrozumieniem ?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?