CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
204
29%
2.Cos działa
140
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
111
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
35
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 711

ODPOWIEDZ
  • 967 / 243 / 0
Co masz na myśli mówiąc czyste CBD ? Izolat ?
Generalnie w przypadku cannabioidów, ich medycznego zastosowania przez układ endocannabioidowy leczenie izolatami mija się z celem.
  • 140 / 19 / 0
Tak, miałem na myśli izolat. Chciałem po prostu raz spróbować czegoś mocnego, żeby nie mieć wątpliwości czy susz CBD działa, czy nie...

Co byś zalecał w takim razie?

Nie będę się leczył CBD, chciałbym po prostu raz przyjebać dużą dawkę dla dobra nauki :).
Uwaga! Użytkownik JanPawelSzlugi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 10 / 0
Jak to koledzy jest z paleniem suszu CBD? Np. w joincie, słyszałem teorie, że to marnotrastwo bo za wysoka temperatura dla cbd. Jeśli to prawda to po co producenci sprzedają gotowe prerollsy z cbd?
  • 967 / 243 / 0
Generalnie to susz lepiej waporyzować, ale nie sądzę żeby straty CBD przy spalaniu lokla były większe niż straty THC w analogicznej sytuacji.
  • 140 / 19 / 0
@Staniol, porównując palenie z waporyzowaniem, to ogólnie można powiedzieć, że palenie to marnowanie towaru - ale większość jaraczy w Polsce zna tylko palenie i nie można powiedzieć, żeby nie potrafili się ujarać ;)
Uwaga! Użytkownik JanPawelSzlugi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 522 / 64 / 0
Dziwne, że można wyrwać nawet olejki za 3 dychy z wysyłką i jest to bardzo często kupowany olejek na aledrogo (C*D P**e). Zawsze brałem 5% 10ml za 9 dych z innej firmy, kiedyś polecanej w tym temacie. Odebrałem butlę i dziwnie smakuje, do tego jest jakiś taki strasznie rzadki. Dam znać jak działa, w końcu CBD to CBD niby, heh.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 967 / 243 / 0
No nie, to tak nie działa.
To może być ściema, to może być jakiś izolat.
Im lepszy olejek tym bardziej kompletny ekstrakt , zawierający flawonoidy, terpeny oraz inne cannabioidy takie jak CBC czy właśnie THC ( limit 0,20% nawet abstrahując od w ogóle bzdurności limitowania, jest generalnie denny i ogranicza możliwości terapeutyczne ).
Jeżeli za 30 PLN kupiłeś 10 ml 5% olejek to naprawdę śmierdzi.
  • 522 / 64 / 0
Pytałem Cię na PW co działa, ale zostałem zwyzywany, że olejki CBD "nie klepią" %-D.
Po prostu kiedyś kupowałem różne olejki i działały podobnie, do tego widziałem, ze ceny nieznacznie spadają. Dam znać co dalej.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 967 / 243 / 0
GLHF pisze:
Pytałem Cię na PW co działa, ale zostałem zwyzywany, że olejki CBD "nie klepią" %-D.
Po prostu kiedyś kupowałem różne olejki i działały podobnie, do tego widziałem, ze ceny nieznacznie spadają. Dam znać co dalej.

Zwyzywany ?
Ciekawe...
Całe szczęście że rozmowa odbyła się na tyle niedawno że PW nie poszło w śmietnik.
Mam nauczkę że chyba trzeba będzie archiwum rad-porad prowadzić.
jako że zarzucasz mi "zwyzywanie cię" , pozwalam sobie zamieścić screen.I poprosić cię żebyś więcej się do mnie na PW nie odzywał.
Za to publicznie mogłbyś odpowiedzieć na jedno pytanie. Oprócz oskarżenia o zwyzywanie Cię podałeś też nieprawdę na temat samej treści mojej wypowiedzi. To świadome działanie czy
nieumiejętność czytania ze zrozumieniem ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 554 / 138 / 0
CBD odpada raczej w połączeniu z SSRI pod każdą postacią: krople,joint,waporyz. ze względu na metabolizowanie tym samym cytochromem ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?