Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 92 / / 0
ile w krk chodzi baka? bo jestem przejazdem i chciałbym maczyny na bb i pb opchnąć
  • 484 / 3 / 0
Nie jestem z grodu kraka, ale gdy odwiedziłem tam swoich znajomych, montowali po 30-40zł, czyli raczej standard ogólnopolski. Tylko że żadnego przełożenia na ceny maczan to nie ma...
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2013 przez Dopesmoker, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 370 / 21 / 0
oszolom pisze:
Transtec:
20-mg(35ug) - cena?
30mg(52.5ug) - cena?
40mg(70ug) - cena?

I czy dobrze mi się wydaje, że 150 zł za paczkę 5 plastrów 20mg, to chyba jednak trochę za dużo?
40mg=40pln jeżeli nie masz znajomości, ze znajomościami to i po 25-30 da radę, jeżeli komuś potrzeba kasy albo ktoś chce hurtowe ilości
20mg=nie więcej jak 20pln idąc tym tropem, zatem to jest zła cena, zwłaszcza za paczkę, gdzie masz 5 plastrów. Jak ktoś kupuje tyle to i cena niższa.

Zdobycie bupry to nie problem.
  • 27 / / 0
Jaki jest przedział cenowy 50g pentedronu w formie kryształu (tzw. igiełki)? A czy są w ogóle znaczące różnice w cenie i działaniu wspomnianego odczynnika przy innej jego formie?
Aha, na forum nie można zdaje się deliberować o sprzedawcach, zatem ewentualne sugestie uprzejmie proszę podesłać PeeMką. Pent potrzebny na gwałtu rety, czyli zaraz.

/Tu możesz zapytać o sprzedawcę. -dsn
  • 370 / 21 / 0
Nie wiem, ja mam od nfztu :)
  • 91 / 1 / 0
Jak tam ceny w Szcz? mj, feta, LSD, MDMA?
  • 2019 / 502 / 0
m477 pisze:
Jaka jest cena detaliczna w Polsce 1 grama meskaliny oraz 2 mg 25B-NBOMe?
25B-NBOMe - 12-20 zł za 2 mg
Meskalina - 160-180 zł za 1 g
  • 1 / / 0
tutis88 pisze:
@halik ją też mam od nfz ile kosztuje luminal 100mi x 10tab

Doz.pl mówi ze na 100% to 6.50zł (jak wybierzesz X-nieubezpieczony), jak jesteś ubezpieczony to ryczałt 3.20zł

http://www.doz.pl/apteka/p58948-Luminal ... i_10_sztuk
luminal_100
  • / / 0
Re: Pytania o ceny
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
Tylko mi chodziło o cenę czarnorynkowa
  • 73 / / 0
MDPV? O ile dostepne bez kosmicznych dojsc..
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.