oszolom pisze:Transtec:
20-mg(35ug) - cena?
30mg(52.5ug) - cena?
40mg(70ug) - cena?
I czy dobrze mi się wydaje, że 150 zł za paczkę 5 plastrów 20mg, to chyba jednak trochę za dużo?
20mg=nie więcej jak 20pln idąc tym tropem, zatem to jest zła cena, zwłaszcza za paczkę, gdzie masz 5 plastrów. Jak ktoś kupuje tyle to i cena niższa.
Zdobycie bupry to nie problem.
Aha, na forum nie można zdaje się deliberować o sprzedawcach, zatem ewentualne sugestie uprzejmie proszę podesłać PeeMką. Pent potrzebny na gwałtu rety, czyli zaraz.
/Tu możesz zapytać o sprzedawcę. -dsn
m477 pisze:Jaka jest cena detaliczna w Polsce 1 grama meskaliny oraz 2 mg 25B-NBOMe?
Meskalina - 160-180 zł za 1 g
tutis88 pisze:@halik ją też mam od nfz ile kosztuje luminal 100mi x 10tab
Doz.pl mówi ze na 100% to 6.50zł (jak wybierzesz X-nieubezpieczony), jak jesteś ubezpieczony to ryczałt 3.20zł
http://www.doz.pl/apteka/p58948-Luminal ... i_10_sztuk
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.