Jeżeli nie zrobią Ci testu na stężenie benzodiazepin we krwi to musisz im po prostu dokładnie powiedzieć jakie substancje i jakie dawki brałeś, na tej podstawie ustalają Twoje indywidualne leczenie. Zazwyczaj diazepam (to będą zmniejszać potem) + neuroleptyki + stabilizatory (przeciwpadaczkowe), ewentualnie jakieś pomocnicze typu trazodon, hydroksyzyna jeżeli będziesz mieć problemy ze snem.
01 listopada 2018eth0 pisze: W aptecznych multi-testach za kilka złotych nie ma benzo, bo na nie są specjalistyczne testy wykonywane w szpitalach.
Jeżeli nie zrobią Ci testu na stężenie benzodiazepin we krwi to musisz im po prostu dokładnie powiedzieć jakie substancje i jakie dawki brałeś, na tej podstawie ustalają Twoje indywidualne leczenie. Zazwyczaj diazepam (to będą zmniejszać potem) + neuroleptyki + stabilizatory (przeciwpadaczkowe), ewentualnie jakieś pomocnicze typu trazodon, hydroksyzyna jeżeli będziesz mieć problemy ze snem.
01 listopada 2018GL HF pisze:Zgadza się. Jak poszedłem na detoks (Suchy Jar), to mi wyszedł THC (chyba metabolit), a jarałem miesiąc wcześniej. :nuts:01 listopada 2018eth0 pisze: W aptecznych multi-testach za kilka złotych nie ma benzo, bo na nie są specjalistyczne testy wykonywane w szpitalach.
Ja dostawałem na odstawkę klonów - klony i na noc estazolam %-D :nuts:. I tak, benzo na multiteście nie wychodzi. W ogóle lekarz zakręcony był w chuj, podałem mu ile biorę MILIGRAMÓW klona, a on zrozumiał, że tyle tabletek :nuts: i jak dostawałem leki w takim kubeczku, to patrzę a tam charakterystyczne białe tabsy z krzyżykiem i Depakina :nuts:. Mogłem powiedzieć, że biorę 60mg klona (tak, był tam typ co żarł jedno opakowanie dwójek dziennie, ładny agent %-D :moody: :nuts:) i rozpierdolić ten przybytek :rolleyes: :nuts: :-DJeżeli nie zrobią Ci testu na stężenie benzodiazepin we krwi to musisz im po prostu dokładnie powiedzieć jakie substancje i jakie dawki brałeś, na tej podstawie ustalają Twoje indywidualne leczenie. Zazwyczaj diazepam (to będą zmniejszać potem) + neuroleptyki + stabilizatory (przeciwpadaczkowe), ewentualnie jakieś pomocnicze typu trazodon, hydroksyzyna jeżeli będziesz mieć problemy ze snem.
I jak długo ciągnął takie dawki %-D ?
kurła nie spodziawałem się, że będą benzo dawać :nuts:
Długo brałeś, jakie dawki mu podałeś ? %-D
Ja waliłem przeróżniaste benzo.. alpre, zolpi, lora, klony, rollki, bromki do tego baklo i opio.. to co mam mu kurła powiedzieć :nuts:
albo robiłem benzo-mixy.
Nawet nie pamiętam jakie to były dawki, ale na pewno spore
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.