dejvis pisze:Tu jeden z rodzimych vendorów przedstawił sytuację, myślę że ma tu sporo racji:
http://hyperreal.info/talk/post1592959.html#p1592959
4mmc działa inaczej i znacznie krócej niż krystaliczne 3,4dmmc.
Waliłem to przez pół roku non stop i zawsze działało kilka dobrych godzin, nie to co 4mmc
No ale się zawiodłem,dostałem całkowicie bez użyteczny puder.Efekty dokładnie jak opisane wcześniej przez blueananas.
Takeże trochę lipa... :-/
Teraz dostałem 3,4 dmmc grubo ponad 1,3g pył a śmierdzi kablami i starą kartą graficzną od PC'ta.
Jako tako Panowie, jako tako. Po japońsku. Euforia, mniejszy speed - ogólnie lepiej jak rok temu.
Teraz po dłuższej przerwie czytam Wasze posty i nadal nie wiem skąd tym razem zamawiać- wygląda na to, że praktycznie cały dostępny sort to jedno wielkie gówno :/
Gdyby miał ktoś jakieś info o lepszym źródle, zapraszam na priv ;)
Ale żarłem ten syf bo za jakieś 3 stówki miałem tego 50gram.
Skosztował bym znowu, ciekaw jestem czy tez by tak wystrzeliło czy juz przerobiony jestem za bardzo całym syfem..
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.