Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
dejvis pisze:
Tu jeden z rodzimych vendorów przedstawił sytuację, myślę że ma tu sporo racji:

http://hyperreal.info/talk/post1592959.html#p1592959
Autor tego postu wspomina że mogły to być resztki po delegacji(4mmc jak się domyślam).
4mmc działa inaczej i znacznie krócej niż krystaliczne 3,4dmmc.
Waliłem to przez pół roku non stop i zawsze działało kilka dobrych godzin, nie to co 4mmc
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 314 / 4 / 0
Chciałbym tylko jeszcze raz podkreślić - jedzcie to, nie dorzucajcie. Kardiozwała po nocy dorzucania nosem jest po prostu EPICKA. %-D
  • 23 / / 0
Kupowałem ostatnio tam gdzie zawsze i miałem nadzieje :nuts: ,żę znów dostanę to co ostatnio.
No ale się zawiodłem,dostałem całkowicie bez użyteczny puder.Efekty dokładnie jak opisane wcześniej przez blueananas.
Takeże trochę lipa... :-/
I dużo zdrowia życzę, bo tego nam potrzeba :-D
  • 45 / 2 / 0
Kupiłem 2 tygodnie temu, nie miałem niestety okazji próbować, wczoraj się nadarzyła i trzeba przyznać, że działa. Testowałem z kumplem także można być pewnym działania - obaj zrobiliśmy się na cacy tak jak tu wcześniej pisano, full pozytyw nastrój, epmatia, lekki nieogar i pozytywna stymulacja bez wjazdów na kardio czy jakieś krzywek. Specyfik w postaci pudru lekko zbrylonego i przy kruszeniu wydawał się jakby mokry, w ogóle się klej jak chuj do wora np.
  • 67 / / 0
bardzo tokstyczne gowno wczoraj sniff 230 mg a dzis bable i kropki na rekach mozliwe ze przez to ??
  • 113 / / 0
Patrząc na twój nick to weź się za studia bo ćpanie chyba nie jest dla Ciebie jeśli zadałeś takie pytanie.
  • 48 / 1 / 0
Mój vendorzyna mnie ostatnio zaskakuje. Były kryształy jak główki od zapałki Brefa, bufa etc.

Teraz dostałem 3,4 dmmc grubo ponad 1,3g pył a śmierdzi kablami i starą kartą graficzną od PC'ta.

Jako tako Panowie, jako tako. Po japońsku. Euforia, mniejszy speed - ogólnie lepiej jak rok temu.
  • 56 / / 0
Ja wrzucałam ostatnio dobrego sniffa 3,4-dmmc pudru parę miesięcy temu. Szczerze mówiąc, towar był całkiem spoko.
Teraz po dłuższej przerwie czytam Wasze posty i nadal nie wiem skąd tym razem zamawiać- wygląda na to, że praktycznie cały dostępny sort to jedno wielkie gówno :/
Gdyby miał ktoś jakieś info o lepszym źródle, zapraszam na priv ;)
  • 196 / 3 / 0
Jedyny sort jaki jadłem to BIAŁY PUDER. 200-300mg ORALNIE bez tolerki to był wyrzut w kosmos a'la mefedron, albo lepiej nawet bym powiedział, niestety tylko pierwsza wrzuta i peak trwał ze 20-30minut. Dwa razy mnie tak porobiło, kilkanaście raz było bardzo dobrze, aż potem wrzuty po 400mg nie rownały sie z 200mg 3mmc. (Zjechane receptory ?)
Ale żarłem ten syf bo za jakieś 3 stówki miałem tego 50gram.
Skosztował bym znowu, ciekaw jestem czy tez by tak wystrzeliło czy juz przerobiony jestem za bardzo całym syfem..
:yay:
  • 130 / 3 / 0
200mg oral zero efektów
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.