Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
29 maja 2020pawoleh666 pisze: To podaj per rectum jak tak bardzo nie chcesz katować żołądka.
Najlepiej to wiadomo że I.M. podać.
PS. Gdyby wszystko ze sniffa spływało do żołądka to po co sniffować skoro i tak żołądek wszystko mieli?:)
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Może część w zatoce się wchłonie, ale i tak sporo spływa, przy doraźnym użytkowaniu chyba bez znaczenia czy będzie w żołądku 50% proszku czy 100%.
Jestem wdzięczny za odpowiedzi.
___
w takiej sytuacji bardziej interesuje mnie dawkowanie oralne, ile dla jakiego efektu. (brak doświadczenia z Ketą)
Ciekawe, bo mi spływa cokolwiek naprawdę rzadko. Prędzej mi się wysypie z nosa.
PS. Czy ludzie kiedyś nauczą się korzystać z Erowida? Ok, rozumiem jak jest jakieś bardziej szczegółowe pytanie - mi też się nei chce przeglądac bluelight. Ale żeby kurwa o dawkowanie pytać jeszcze tutaj kiedy wystarczy wygooglować ,,Ketamine oral dose" i masz kurwa w tabelce rozpisane xD
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Na ten moment wystarczy wpisać [nazwa draga] psychonautwiki. Większość smakołyków tam jest z dokładnym opisem działania, dawkowaniem, niebezpiecznymi interakcjami.
Kurwa byłem w ciągu alkoholowym, dopiero wytrzeźwiałem ponad tydzień i czytam sobie ze to zajebiste substancja z potencjałem, natomiast nie mixowac z alc!!
Pewnie to padło w tym wątku x razy ale napisze jeszcze raz, NIE MIXOWAC Z ALC, same uboki czułem
Na pewno stestuje jeszcze 5 sobie kiedyś jak będę miał więcej hajsu
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?