Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Paweł
Wziąłem dzis 390 kody i czekam na tramal właśnie, zaraz z dowozem będzie ;) dorzucę 2 mg klona i jakoś to będzie ;)
A może winą nie działającego Tramalu jest fakt że jest to retard? Ale dokładnie rozdrobnilem przed wrzuceniem.
Paweł
Zawsze brałem z kropli które są dla mnie zajebiste w smaku i zawsze zaczynałem od setki, po 10 minutach kolejna setka aż dobijałem do końcowej dawki jaką chce. Wtedy najlepiej grzało, tak euforycznie i pluszowo że tęsknie za tą fazą
Ale jak wyjechałem do UK to taka odstawka Tramalu była kurwa w chuj zjebana. Na początku skręt którego leczyłem fenibutem, a potem przez dwa tygodnie ataki paranoi, lęków, depresja, ataki agresji i jakieś trzęsiawki mnie łapały, no ale to wina że jest w części SNRI.
Może spróbuj ostatni raz, a jak sie nie spodoba, to sobie daruj i już. Ja wrzuciłem teraz 300 Tramalu, 1.5 mg clona, a wcześniej 390 kody i jest spoko. Potem powinny być noody, ale to po kilku godzinach dopiero mam.
Paweł
Wrzuciłem 500mg,poczekalem godzinę. Nic prawie nie czułem, lekką senność tylko. Dorzuciłem 100mg. Ale niewiele to dało, bardziej senny się zrobiłem. Zero jakichkolwiek innych rzeczy, żadnej euforii, nic. Przysnalem na godzinę przed telewizorem, idę spać dalej. Na moją osobę tramadol nie działa. Fazy po chuju, żadnej przyjemności. Plus tylko taki że opakowanie Tramalu przypadkowo zdobyłem, nie miałem w planach regularnego używania Tramalu, tylko poeksperymentowac chciałem. Ok, poeksperymentowalem, okazało się że na mnie tramal praktycznie nie działa i koniec. Ale może to i lepiej, nie wpierdolę się w kolejną substancję. Została mi niezawodna choć kapryśna kodeina i z nią będę działał...
Paweł
Masz rację nie ''baw'' się w to. U mnie przygoda z nim trwała kilka lat oporowo, a przecież wcale tego nie planowałem............
Dzisiaj po pięciodniowym!!! detoksie czuję się w końcu normalnie(czyt.dobrze)
Żadnego strachu, czy zwiększonej fobii. Sprawy urzędowe dzisiaj pozałatwiane. W końcu nie jestem tak przyćmiony, a myślenie i pamięć są znacznie na plus. Kręgosłup nie boli, jak to było zaraz po rzuceniu - normalnie bajka.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.