Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
12 lipca 2020wsprawiewarna pisze: Witam,
przychodzę z prośbą o ponowną aktywację konta pawoleh666.
Dezaktywowałem konto z powodu założonego podsłuchu i throttlingu ze strony ISP, jednak sytuacja została opanowana i zawartość forum jest ponownie bezpieczna. I tak patrzą zawsze.
~pawoleh
Nie wiem czy możesz odpowiedzieć, jeśli nie to prosiłbym kogoś innego o odpowiedzi czy faktycznie zdarza się, ze ISP ma czas na podsłuchiwanie konkretnych użytkowników.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Nie wiem czy dobry dział jak co to przepraszam
Współpracownik wpisał wielokrotnie błędne hasło, czym zablokował konto.
Przy logowaniu się (dobrym hasłem) wyświetla się komunikat:
Przekroczono limit prób logowania. Teraz, aby się zalogować, musisz oprócz nazwy użytkownika i hasła dodatkowo wprowadzić kod potwierdzający.
Jednak.. żadnego pola do wpisania takowego kodu, ani informacji o tym jak go zdobyć nigdzie nie ma.
Dodatkowo opcja przypomnienia hasła nie działa - tutaj być może dlatego, że mam wprowadzony w ustawieniach konta zły adres email (do logowania używam zawsze loginu) - jednak stawiam 80% że mam dobry, tylko jakaś awaria jest.
Username PunktGBL ofc.
Co począć?
Dzięki za pomoc,
Pozdro :)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.